samsung'un başarıp nokia'ın başaramdığı tek şey

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akifs

akifs

Üye
    Konu Sahibi
samsung'un başarıp nokia'ın başaramdığı tek şey
evet samsung başarıyor ama nokia nokia başaramıyor tek yaptığı şey expresmusic ve symbian ile kandırıyor nerden bakarsan bak 350 tl ye samsung star wifi gibi dokunmatik 3,2 kamera 3,0 inç ekranlı teli yok bi tane 5800 i var samsung da hem ucuz hem de çok tipli tel yapıyor telefona bakınca hayran kalıyosun samsung un tipi yeter tipi 5800 da çok çirkin bir kasa tipi var çok kaba şimdi ki glaxy s ona bin çeker benim eski d600 ümde bile 5800 dan daha çok tip vardır nokia adam gibi tipli tel yapamıyor sony de öyle en iyi tipli telefon samsungdadır geçen gün gördüm samsung un touchwizz ve widgetine hayran kalmışlar hemen 5800 yamışlar lar çok beğeniyorsan touchwizz le widgeti git samsung al uzun lafın kısası nokia her zaman güzel olmayan kasa tipi yapıyor samsung ise çok süper kasa tipi üretiyor ve samsung u seçmemin tek sebebi bu ne olmuş samsung java ise sizin symbianınız varsa bizimde göz alıcı kasa tiplerimiz var örnek:star,monte,3410w,5310 corby pro,corby,lindy,wawe,glaxy s,jet

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35 ve YumukluSucurta

kol@j

kol@j

Üye
kardeş samsungun bir sıkıntısı ekran çözünürlülüğü...

bir telefonun yapısı ne kadar karmaşıklaşırsa teknik desteği o kadar zorlaşır basit telefon yapmak daha doğru...

ayrıca şu konunun argolarını düzelt...

Whos

Üye
Samsung'un yaptığı tipe ve çeşitliliğe dicek yokda azcık destek vermeli telefona.5800 iyi hoş ama donuyor ve bi süre sonra kullanmak istemiyorsun.Millet Android,İos'la oyun uygulama yelpazesini geliştirirken Nokia hala Symbian ile uğraşıyor.İnsanlar artık pc kullanmak yerine küçücük alette oyun uygulama,internet,mp3,film gibi şeyler istiyorlar.Bunları çoğu telefon sağlıyor insana ama önemli olan ne kadar stabil sağlaması.Nokia bir İos kadar stabil çalışan sistem üretmedikce işi çok zor.

didy0u

Üye
Samsung'un yaptığı tipe ve çeşitliliğe dicek yokda azcık destek vermeli telefona.5800 iyi hoş ama donuyor ve bi süre sonra kullanmak istemiyorsun.Millet Android,İos'la oyun uygulama yelpazesini geliştirirken Nokia hala Symbian ile uğraşıyor.İnsanlar artık pc kullanmak yerine küçücük alette oyun uygulama,internet,mp3,film gibi şeyler istiyorlar.Bunları çoğu telefon sağlıyor insana ama önemli olan ne kadar stabil sağlaması.Nokia bir İos kadar stabil çalışan sistem üretmedikce işi çok zor.
...

akifs

akifs

Üye
    Konu Sahibi
destek vermiyo dediğinde haklısın bende telpaya mesaj attım zaten dedim telefonlarınız iyi hoş alıp kullanıyoruz ama şarjı çabuk bitiyor yazılım atmak istesek bulamıyoruz işletim sitemi çok zayıf her java uygulamayı açamıyoruz telden film syeretmek istek 320x240 çözünürlüğü geçemiyoruz dedim biz bunlar la ilginiyoruz ilginiz teşekkürler ve değişik değişik cevap yazıyolar

hubeyb_123

hubeyb_123

Üye
samsungun ucuz telefonları beş para etmez

didy0u

Üye
destek vermiyo dediğinde haklısın bende telpaya mesaj attım zaten dedim telefonlarınız iyi hoş alıp kullanıyoruz ama şarjı çabuk bitiyor yazılım atmak istesek bulamıyoruz işletim sitemi çok zayıf her java uygulamayı açamıyoruz telden film syeretmek istek 320x240 çözünürlüğü geçemiyoruz dedim biz bunlar la ilginiyoruz ilginiz teşekkürler ve değişik değişik cevap yazıyolar

2 gündür Telpa ile haşır neşir olduk.Adamlardan yazılım istiyorum telefonun sorunları var diyorum tek dedikleri şey yollayın biz hallederiz.Ne biçim destek anlamadım.Aslında tüm Star sahipleri yollasa firmware istiyoruz diye paylaşmak zorunda kalırlar.

akifs

akifs

Üye
    Konu Sahibi
nokianında pahallı tellerinden bişey çıkmaz benim tanıdığım birinde 5800 var garantiden geleli 2 gün oldu tel habire reset atıyo öyle olunca ben de almadım

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Nokia Samsung un yanından bile geçemez. Samsung un yaptığı telefonları biliyoruz

akifs

akifs

Üye
    Konu Sahibi
didy0u kardeş banada öyle dediler biz kendimiz atarsak garanti dışı kalırmış bilmem ney adresine yollayın biz atarız diyorlar bence anlaşalım hep beraber diyelim belki paylaşırlar

--------------- Ekleme ---------------

samsung kullanmadan bilemezin onu uglyprince

emr-erock

emr-erock

Üye
kardeş. samusngun tasarım şekli aynıdır hep (bütünleşik parça) buyüzden delefonun yedek parçalır vs bulunmaz.
Ayrıca nokia hem bütünleşik tasarım hemde.ayrı ayrı parçalı tasarımları var.
bn samsung star kullandım , iphone kullandım, iphonede güzel telefon ama beni memnun etmedi...!!!
en son 5800^ aldım bir tane telefonu kullanmayan anlayamaz tabiki.telefon kişiselleşirme açısından bütün telefon markalarından iyidir.
(1- )benim 5800'ım istedigim zaman iphone,istedigim zaman samsung,istedigim zamanda n97 olur)Bu açıdan Hiç sıkıcı bir telefon değil....:oke:

(2- )
parçalırını söküp ebru sanatı vs istedigin gibi boyayıp kendi zevkine göre geri takabilirisn yotubede nasıl yapılacağına dair videoları var...
:oke:
(3- )Ha diyorsunki nokia ın bir 5800 çok kaba nokia her zeveke ayrı telefon yapıyor arkadaşım(örn;c7,n8,c6001)birbak...:d:

(4 -)Telefonun Donmasının nedeni telefonu bilgisayarınıza direkt olarak usb kablosu ile telefonun sistemine bağlanıp virüs bulaştırmanızdır.Veya hafıza kartı ile telefona virüs bulaşabilir.Bu sorun çözümü bilgisayarınız virüsten arındırılmadan ve 5800 gibi nokia modellerinin tekrar flash lanması gerekir..:oke:

(5- )
Zaten malum samsungun bütün tasarımları bir birine benzer ve insan çok çabuk bıkıyo...

Benden Bu kadar... Sağda Solda Birşey Birşey Bilmeden Abuk Sabuk Konusmayın
....!!^^

didy0u

Üye
kardeş. samusngun tasarım şekli aynıdır hep (bütünleşik parça) buyüzden delefonun yedek parçalır vs bulunmaz.
Ayrıca nokia hem bütünleşik tasarım hemde.ayrı ayrı parçalı tasarımları var.
bn samsung star kullandım , iphone kullandım, iphonede güzel telefon ama beni memnun etmedi...!!!
en son 5800^ aldım bir tane telefonu kullanmayan anlayamaz tabiki.telefon kişiselleşirme açısından bütün telefon markalarından iyidir.
(1- )benim 5800'ım istedigim zaman iphone,istedigim zaman samsung,istedigim zamanda n97 olur)Bu açıdan Hiç sıkıcı bir telefon değil....:oke:
(2- )parçalırını söküp ebru sanatı vs istedigin gibi boyayıp kendi zevkine göre geri takabilirisn yotubede nasıl yapılacağına dair videoları var...:oke:
(3- )Ha diyorsunki nokia ın bir 5800 çok kaba nokia her zeveke ayrı telefon yapıyor arkadaşım(örn;c7,n8,c6001)birbak...:d:
(4- )Zaten malum samsungun bütün tasarımları bir birine benzer ve insan çok çabuk bıkıyo...

Benden Bu kadar... Sağda Solda Birşey Birşey Bilmeden Abuk Sabuk Konusmayın
....!!
^^

İphone ile 5800 bir tutulamaz.Hem kişileştirme bakımından 5800 biraz daha iyi olabilir ama Symbian bir İos kadar stabil çalışmamakda.Samsung'un bütün tasarımları birbirine benziyorda Nokia her telefonda farklımı sanki.

emr-erock

emr-erock

Üye
İphone ile 5800 bir tutulamaz.Hem kişileştirme bakımından 5800 biraz daha iyi olabilir ama Symbian bir İos kadar stabil çalışmamakda.Samsung'un bütün tasarımları birbirine benziyorda Nokia her telefonda farklımı sanki.

Doğru söylüyorsun iphone ile 5800 bir tutulmaz ios işletim sitemi entepede ama benim istedigim özellikler iphonede yok memnun kalamdım o telefondan.

DEdigim gibi ben samsung star da kullandım.Telefon duruyor kardeşime verdim oda 5530 alıcam ben abi diyo..^^:d:
Nokia HEr telfondan farklı değildir.hertelefon birbirnden farklıdır....^^

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
didy0u kardeş banada öyle dediler biz kendimiz atarsak garanti dışı kalırmış bilmem ney adresine yollayın biz atarız diyorlar bence anlaşalım hep beraber diyelim belki paylaşırlar

samsung kullanmadan bilemezin onu uglyprince

ben samsung ta kullandım ama nokia kadar tat vermiyor . renkler ve zevkler tartışılmaz!..

SEKOLELE

samsung dokunmatik telefon iyi yapamıyo bir ikincisi önce ekran çözünürlüğünü yapsın önce

didy0u

Üye
Samsung'unda Nokia'nında eksik yanları var tabiki.Herkez istediğini tercih eder kime nasıl geliyorsa.

Ben geçen sene atmak zorunda kalmıştım firmware ve sürümde ingilizceydi.Daha sonra garantiye yolladım orjinal sürümü attırdım öyle garanti dışı felan kalmadı.Eğer sürüm atarken telefonda bi arıza meydana gelirse garanti dışı kalıyor kullanıcı hatasından dolayı.

enex_enes

enex_enes

Üye
o kadarda kötü değil bence samsung :hmmm

younGirL

Üye
Doğru söylüyor arkadaş.

Bir de samsung la nokia karşılaştırılırken ekran renk çözünürlüğü ön plana çıkıyor.Neymiş nokianın 16 milyon renkmiş samsungun 256 bin renk.Arada çok büyük fark olabilir ama insan gözü en fazla kaç rengi ayırt edebilir ki 300-400 ?

Bir diğer konuysa nokianın artık tam bir marka haline gelmesi.Diğer telefonlara çin malı muamelesi yapılması.

Ve Nokia söylenince akla ilk gelen bir başka özellik ise pil ömrü.Artık samsung bu konuda atak yaparak telefonlarında yüksek pil ömürlü bataryalar koyuyor.Bu da bence müşteri çekmenin en ideal yollarından biri.

Ve ve ve ve nokianın kolay kolay telefon fiyatları düşmüyor.
Samsungun ise baya düşüyor nedense.
Yeni aldığım telefon samsung star wifi ilk çıktığında 490 lira iken şimdi 360 lira civarında yani 1 yılda 130 Tl değer kaybetmiş.

Stil olarak da samsungun nokia ya göre biraz daha önde olduğunu söyleyebilirim.

omerynd

omerynd

Üye
evet belki tasarım olarak daha iyi olarak ama destek vermek de lazım. kullanıcıların yüzde 50 si aldığı gibi kullanıyor olsa dahi geri kalan kısım sürekli güncelleyip yeni özelliklere kavuşmak istiyor. işte bu konuda da sınıfta kalıyor. Belki 5800 ın tasarımı çok iyi değil ama verilen desteğe bak anlarsın neden bu kadar tercih edildiğini. sırf dokunmatik diye dokunmatik telefon almak isteyen varsa ona da karışmam zaten...

didy0u

Üye
evet belki tasarım olarak daha iyi olarak ama destek vermek de lazım. kullanıcıların yüzde 50 si aldığı gibi kullanıyor olsa dahi geri kalan kısım sürekli güncelleyip yeni özelliklere kavuşmak istiyor. işte bu konuda da sınıfta kalıyor. Belki 5800 ın tasarımı çok iyi değil ama verilen desteğe bak anlarsın neden bu kadar tercih edildiğini. sırf dokunmatik diye dokunmatik telefon almak isteyen varsa ona da karışmam zaten...

Ben bunu diyorum işte yoksa Nokia'ya bayıldığımdan değil ama adamlar destek veriyorlar biz daha Telpa'dan orjinal sürümü bile alamıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt