Overclock zararlı mı? kaçlık yapmak gerekir ve programları etkilermi acaba?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haddan

Üye
    Konu Sahibi

NR6630

NR6630

Üye
tabiki programları etkilemez ben şuan 1.150 ye kadar çıktım uani bu 2 katı demek vee cihaz tabiki 2 katı hızlanıyo ayrıca yapmasıda çok basit ve bu programda depolarda var. sırasıyla şöyle menü-uygulama yöneticisi-yükle-tümünü
göster- kategorisine git ve orda cpufrequ var yazarak bul ilk 3 harfini yaz telefon hemen bulur onu kut sonrada ordan çıkan seçeneklerden istediğini seç işlem bukadar ve geri kapaytıp açtığında tlfonu eski haline dönüyor risk sıfırdır :oke:

--------------- Ekleme ---------------

RESİMLİ ANLATIM BURDA ayrıca maxicep forumlarındada var aslında ordaki başlıklardada görmen lazım. bu arada conky denen şeyide kur yoksa işlemci frekansını göremezsin oda depoda var ismini gir bulunca kur

sanal alem

sanal alem

Üye
şarj daha çabuk bitiyor mu peki?

NR6630

NR6630

Üye
evet sarj etkiliyorda ama oyle gozle gorulur bir fark degil yaa fazlada harcamiyo yani dostum harcasada gozune gorukmez cunki bayagi hizlaniyo n900 den yaziyorum suan caddede net keyfi yapiyorum:ehe

sanal alem

sanal alem

Üye
:D valla bir gün gitsin şarj da bazen sinir oluyorum wifi, müzik açık birazda başka işlemler yaparak 3-4 saat te şarj bitiyor ya ekran değil televizyon zaten :D

NR6630

NR6630

Üye
:D valla bir gün gitsin şarj da bazen sinir oluyorum wifi, müzik açık birazda başka işlemler yaparak 3-4 saat te şarj bitiyor ya ekran değil televizyon zaten :D
evet haklisin bayiliyorum bu telefonun ekranina 3.5 inc valla doyuruyor ha :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt