ahize ve mikrafon sesi sorunu lutfen yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

brasis

Üye
    Konu Sahibi
ahize ve mikrafon sesi sorunu lutfen yardım..
elimde çin malı iphone var ve konuşma sırasında her iki hatta da hem benim sesim karşi tarafa onun seside bana cok az geliyor bunu nasıl artırılır acaba.
markasını ve modelini bilmiyorum ama işinize yararmı ama MTK 6235 DRİVERİ KULLANIYOR

[QUOTE ] http://www.maxicep.com/cin-uretimi-telefonlar-genel-paylasimlar/3646633-kodu-ile-yapilabilecek-ayarlar-244465.html forumda anlatılmiş ama yukarı aşağı tuşları ile artırın deniliyor ama tuş olmadıgı için yapamadım [/QUOTE]

dwa

dwa

Üye
elimde çin malı iphone var ve konuşma sırasında her iki hatta da hem benim sesim karşi tarafa onun seside bana cok az geliyor bunu nasıl artırılır acaba.
markasını ve modelini bilmiyorum ama işinize yararmı ama MTK 6235 DRİVERİ KULLANIYOR

[QUOTE ] http://www.maxicep.com/cin-uretimi-telefonlar-genel-paylasimlar/3646633-kodu-ile-yapilabilecek-ayarlar-244465.html forumda anlatılmiş ama yukarı aşağı tuşları ile artırın deniliyor ama tuş olmadıgı için yapamadım

[/QUOTE]

e ucuz etin yahnisi :naughty:

brasis

Üye
    Konu Sahibi

e ucuz etin yahnisi :naughty:[/QUOTE]
dogru diyorsunda bende orjinal 3gs 16gb var ama 2 ay kullandım bu gecen hafta hediye gelince buna geçtım transıt her seyı aynı(kasa, menü, gprs, w-lan) hatta artıları bile var:islik.

brasis

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yok mu yardım eden

bybilal

bybilal

Üye
ses açma kapama düğmesidemi yook ?

laracroftt

laracroftt

Üye
yok arkadaşım hala devam ediyor benimki.
senin telin marka ve modeli ne

valla bilsem bilmiyorum ki :cnfsd: sadece sunu soyleyebılırım telın arkasını cıkarınca pılın altında v820 yazıyoo :hmmm

vehayat

Üye
turkcell kullanırsan sorun kalmaz. ben hattımı taşıdım bu yüzden. avea dan turkcelle

salbay2003

Üye
arkadaşım sorununa çözüm bulabildin mi? Aynı sorunu ben de yaşıyorum.3636633 kodları ile düzelebileceğini söylüyorlar.Ancak bu kodları girdiğimde "mevcut değil" yanıtı alıyorum.Benim telefonon modeli belli.Sicifon a1241.Birileri yardım etsin lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt