5800 v60 konusu

Sponsorlu Bağlantılar

gms_10ur

gms_10ur

Üye
En geç pazartesi çıkarırlar diye tahmin ediyorum..

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
gelirse widget eklenme olayı sizce yüzde kaç ? Artık çıkarır heralde her sürümde bekliyoruz ...!

haris_mg

Üye
evet biz hala bekleye duralım peki arkadaşlar yabancı forumlarda herhangi birşe demiyorlar mı bilgisi olan var mı acaba bu konuda

ennes2

ennes2

Üye
En geç pazartesi çıkarırlar diye tahmin ediyorum..
yaf nokia müşteri temsilcisinin bilmediğini sen mi biliceksin daha 5 dakika önce sordum bekleniyo fakat ne zaman çıkacağı tamamen nokia nın insiyatifinde bekleyin milleti umutlandırmayın.

haris_mg

Üye
o zaman kesin bir güncelleme gelecek değil mi arkadaşlar ama v600 olup olmadığı belli değil sanırım

alperfatih6

alperfatih6

Üye
bende yolluyorum merakla bekliyoruz...

haris_mg

Üye
ben de bir mesaj atıyorum müşteri hizmetlerine bakalım ne olacak

ergunx

ergunx

Üye
vay arkadaş aradım müşteri hizmetlerini yeni güncelleme yok,gelcegi bile belli degilmiş :@

haris_mg

Üye
bunlar dalga mı geçiyor kullanıcı ile onu anlamadım ben

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
arayip sovmek isTiyorum :D

ergunx

ergunx

Üye
hadi sövelim :D................................................

aserdar30

Üye
Ben başlayım mı sövmeye yoksa biraz daha sabredek mi :)

akiflok

Üye
Arkadaşlar nokia amerika sitesinde son güncelleme v51.2.007 olarak gözüküyor türkiye sitesinde v51.0.006 acaba v60 yerine v51.2.007 mi olacak?:hmmm:hmmm

haris_mg

Üye
valla kardeşim ismi falan önemli değil benim için adam gibi bir güncelleme olsunda ne olursa olsun​

ortioktay

ortioktay

Üye
Arkadaşlar nokia amerika sitesinde son güncelleme v51.2.007 olarak gözüküyor türkiye sitesinde v51.0.006 acaba v60 yerine v51.2.007 mi olacak?:hmmm:hmmm

belki olabilir 24 ağustos yayınlanmış ama daha türkiyey gelmemiştir

bkz.

Dtn

Üye
nokia'ya annesi göster ama verme demiş :ehe

ayrıca nokia'ya tersten selamlar :)

:ehe

Bana da gelmişti yeni güncelleştirme var diye de v51`in mesajını yeni attıklarını düşündüm bana gelmemişti çünkü o zaman ama herkese atmışlar :hmmm demekki ya yakında çıkacak,yakını da kalmadı ya olayın :bann: ya da ileride atacakları mesaja hazırlık yaparken göndere basmış birisi :ehe

emreilhans

emreilhans

Üye
arkadaşlar yanlış bilmiyorsam eylülün ortası veya engeç sonuunda piyasada diolardı :s

Takipçi Satın Al

Üst Alt