pasaport kayıt sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

reflex_60

Üye
    Konu Sahibi
pasaport kayıt sorunu
Arkdaşlar bana ayın 29 da tel geldi pasaport felan var ama kayıt yaptıramıyorum 3 operatörde de sorun varmış ne zmn giderileceğinide bilmiyorlar şimdi ayın 29 olunca kayıt süreside dolacak ne yapsam bilmiyorum... acabaa arıza olduğu için bir ay süreyi uzatırlarmı?? bilgisi olan yada bu işi yapan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

hunter41

hunter41

Üye
gercekten kotu bır durum bendede 5800 var yurtdısından geldı akrabam yurtdısından geldı onun pasaporta kayıt yaptırcaktım inş +1 ay daha uzatırlar zamanı

kuavo15

kuavo15

Üye
valla ben ağustosta getirdim ozamanda vardı sorun 3 gün boyunca turkcelle gidip geldim sonunda kaydeetirdim ozamanda vardı sorun,bence 2 saat aradabi yada belli aralarda bir götürün sistem bazen açılıyor...

hunter41

hunter41

Üye
valla ben ağustosta getirdim ozamanda vardı sorun 3 gün boyunca turkcelle gidip geldim sonunda kaydeetirdim ozamanda vardı sorun,bence 2 saat aradabi yada belli aralarda bir götürün sistem bazen açılıyor...

hmm sistemde mı sorun vardı yani yoksa gecici bi süreligne yurtdısından gelen telefonların onune gecmek ıcın mı boyle bı yontem koyuldu ?

reflex_60

Üye
    Konu Sahibi
Adamlar sistemde sorun var diyor biri anlaşmaları bitti diyor...:S

hunter41

hunter41

Üye
Adamlar sistemde sorun var diyor biri anlaşmaları bitti diyor...:S

Yani ne yaptıkları bellı degıl dıyosun p.tesi ilk işim tim merkezine gidip sormak olacak inş sorun cıkmaz telefonu kaydettırıırm yoksa 3 aydır bosunamı beklemıs olcaz :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt