Öneri telefon..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

manson_tzameti

Üye
    Konu Sahibi
Öneri telefon..
Arkadaşlar merhaba,
Başlıkta da belirttiğim gibi sizden telefon konusunda yardım bekliyorum. Bütçem en fazla 450-500 TL kadar,wi fi, dokunmatik ekran ve her türlü uygulamayı yükleyebileceğim bir telefon olsun istiyorum. Ayrıca benim bulabildiğim Samsung S5233 Star nasıldır? Bu konuda sizden yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Anußis

Anußis

Üye
Tavsiyeler ;

5800 XM (Alırsan - alırken iyi bak telefona )
Samsung S5620Monte
Samsung 5233 Star *seninde dediğin gibi güzel bi telefon
Nokia 5235 CWM

Bunlardan birisi seni tatmin edebilir

JayJayyy

Üye
5800 çok harika bir tlf tavsiye ederim.

YsF_90

YsF_90

Üye
butcene en uygun telefon 5800 olur. yinede 5800 dan daha ustun bi telefon onereyim samsung i5700 piyasa fiyati 750 lira ama bazi yerlerde indirimde. hepsiburada.com a bak bulundugun yerde tansas varsa oraya bak

OğuzcanAbi

Üye
butcene en uygun telefon 5800 olur. yinede 5800 dan daha ustun bi telefon onereyim samsung i5700 piyasa fiyati 750 lira ama bazi yerlerde indirimde. hepsiburada.com a bak bulundugun yerde tansas varsa oraya bak

ewet sana göre 5800 iyi
ama arkadaşın önerdiği android telefonda gayet güzel

manson_tzameti

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle yardımlarınız için teşekkür ediyorum şimdi 2 telefon arasında kaldım sizce hangisi olmalı?

Nokia 5800 XM
Samsung i5700 Galaxy Lite

JayJayyy

Üye
5800 derim taş gibi tlf dün elimden yere düştü sapasağlam.

Utku

Utku

Üye
dokunmatiği boşver e63

Captain

Üye
boşver nokiayı Sony Ericsson w705 :ehe:

onuraslan

onuraslan

Üye
5800:islik

Neverex

Üye
Eğer bulabilirsen 5530 al.3G li bir telefon istersen 5800 da güzel telefon.:oke:

konyarapp

Üye
:hmmm:hmmm bir çok telefon önerebilirim ama sen E71 ve 5800 a bak ;)

manson_tzameti

Üye
    Konu Sahibi
5800 ın kamerası nasıl? Bazı kişiler kamerası söylendiği kadar iyi değill diyor bu konuda bilginiz var mı?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
samsung monte

--------------- Ekleme ---------------

5800 ın kamerası nasıl? Bazı kişiler kamerası söylendiği kadar iyi değill diyor bu konuda bilginiz var mı?
açıkcası kamerası biraz kötü yani benim eski telefonum n73 oda 3.2 mp kamera vardı n73 daha güzel çekiyodu 5800 a göre

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
5800

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt