Hangi Tip Kocasınız-Koca Tipleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AlpReis

AlpReis

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Tip Kocasınız-Koca Tipleri
Kadın akşam işten çıkar. Çocuğu yuvadan alır. Markete geçer ıspanak alır. Koştura koştura eve döner. Çocuğu soyar, elini yüzünü yıkar.
Kendi üstünü değiştirir. Mutfağa koşar. Bir yandan ıspanakları yıkar bir yandan çocuğun sorularına ve ihtiyaçlarına cevap verir.
Bir yandan sofrayı hazırlar… O DA NE YOĞURT ALMAYI UNUTMUŞTUR! Yoğurtsuz ıspanak olmaz Hemen kocasını arar.

Kocadan Kocaya değişen cevaplar:

1) Ben geç geleceğim. Toplantım var. Yoğurtsuz yiyin ( laşkalaşmış koca)
2) Ben geç geleceğim Çok üzgünüm, tühhhhhh şimdi ıspanak da yoğurtsuz olmaz ki. E, yoğurt getireyim kapıdan bırakayım hemen döneyim, toplantı bu, kaçırsam olmaz. Mazallah dağlara taşlara işten atılma sebebim olur, sonra yoğurt dökecek ıspanak bile bulamayız.
( aldatan koca ya da eve gelmemek için bahane arayan koca ,ama bi yandan da vicdanı sızlayan koca..)
3) Aradığınız numaraya şu anda ulaşılamıyor........ (İşte bu aldatan koca)
4) Mendebur kadın ıspanağı aldın da yoğurdu niye almadın! ("kazma" tipi koca )
5) Igggghhhh yine mi ıspanak. Otlaya otlaya sığır olduk ("kalas" tipi koca)
6) Tamam alırım (monotonlaşmış koca)
7) Tamam alırım başka bir şey lazım mı? ( Normal koca)
8) Tamam hayatım alırım başka bir isteğin var mı? (İdeal koca)
9) Aman canııım, ıspanakla mı uğraştın? Yapmadıysan bırak ya dışardan söyleyelim ya da dışarıda yiyelim (Yok böyle koca)

Alıntı
-----------------
Ben sanırım normal olana uyuyorum

• Beğen
Tepkiler: jejep, ebuş..., navigo ve 1 kişi daha

endometozon

endometozon

Üye
allah herkeze idal koca nasıp etsın amiiiiiiiin :)

konyarapp

Üye
) Tamam hayatım alırım başka bir isteğin var mı? (İdeal koca)

Beni tarif etmişiniz yav :D

Utku

Utku

Üye
:kop:

jejep

jejep

Üye
9) Aman canııım, ıspanakla mıuğraştın? Yapmadıysan bırakya dışardan söyleyelim ya dadışarıda yiyelim(Yok böyle koca)

bu cevap süper inşallah ben kadınıma böyle bir eş olurum

AlpReis

AlpReis

Üye
    Konu Sahibi
9) Aman canııım, ıspanakla mıuğraştın? Yapmadıysan bırakya dışardan söyleyelim ya dadışarıda yiyelim(Yok böyle koca)

bu cevap süper inşallah ben kadınıma böyle bir eş olurum
Böyle Koca Yok...Olamaz

Utku

Utku

Üye
niye olmasın 9) Aman canııım, ıspanakla mıuğraştın? Yapmadıysan bırakya dışardan söyleyelim ya dadışarıda yiyelim(Yok böyle koca)
kalas tipi koca:kop:

jejep

jejep

Üye

Böyle Koca Yok...Olamaz

ben sevdiğım arkadaşıma bile hayır demedim sence evleneceğim kadına hayır diyebilir miyim?Yada onu kırıp üzer miyim jesti,romantikliği
sevindirmeyi,mutlu etmeyi severim ben seversem tam severim sevgimin bittiği zaman üstümün toprakla örtüldüğü vakittir

AlpReis

AlpReis

Üye
    Konu Sahibi
ben sevdiğım arkadaşıma bile hayır demedim sence evleneceğim kadına hayır diyebilir miyim?Yada onu kırıp üzer miyim jesti,romantikliği
sevindirmeyi,mutlu etmeyi severim ben seversem tam severim sevgimin bittiği zaman üstümün toprakla örtüldüğü vakittir

Vaaaay, yakışır:oke:

endometozon

endometozon

Üye

var mı senın buyumus versıyonun :) varsa ben alayım boyle koca adayı kacmaaaaaaaaaaaaaz :evet:

werarce

werarce

Üye
idealle normal koca arası bişey heralde bana uyan

ebuş...

ebuş...

Üye
ben 5 numarayım :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...