Robo Defence v1.0 (Mod)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Robo Defence v1.0 (Mod)

Robo Defence is a new fascinating game on any phone, with support java or symbian, and as touch phones! New strategic arcade a shooter on similarity Tower Defence, but cardinally advanced both improved, and the most important in Russian!
Very fascinating game in which to you will resist more than 50 types of opponents! In our arsenal static automatic fighting complexes of 20 calibres, mortyrs, rockets, EMP guns which will shoot on moving objects, to amaze with their electromagnetic waves, to shoot rockets. Also the advanced system engineering Теsla amazing objects of the opponent by balls of fire is available. Modded version: 360x640...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: By Y@VUZ, TatCeL, [DeathstorM] ve 6 diğerleri

oktayakgoz

Üye
bu register istiyor nasil hal edebiliriz

zibidi39

zibidi39

Üye
tesekkurler

nasu

nasu

Üye
tesekkürler

oktayakgoz

Üye
teşekkürler gerçekten teşekkürler çok güzel bir oyun ama parayla alma şansımız bile yok.

by bary

by bary

Üye
teşekkürler

hayatcilingiri

hayatcilingiri

Üye
Çok güzel bir oyun da versiyonu olsa keşke..Android versiyonu da var..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim arkadaşlar.

hubeyb_123

hubeyb_123

Üye
tesekkürler

alpidinho

alpidinho

Üye
teşekkürler nadir abi

alpkara_76

Üye
olmayan oyunları paylaşmasak daha iyi olmazmı acaba. teşekkürler

hayatcilingiri

hayatcilingiri

Üye
Nadir kardeş bu oyunu Türkiye'den satın almak mümkün mü ? ya da süre sınırlaması olmadan oynamamız mümkün mü ? Benim araştırdığım kadarıyla android telefonlarda ücretsizmiş bu oyun symbianda neden paralı anlamadım.

scarface--

scarface--

Üye
teşekkürler defans oyuınları zewkli oluyor denicem

gmkanca

gmkanca

Üye
sagolun moderetörümüz

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler :)

scarface--

scarface--

Üye
teşekkürler ama zewkini bile alamadan register mı ne istiodu bende buradan indirdiğimi unutmuşum 5 gündür normalini arıyorum yine indirdim yanlışlıkla :D ama zannedersem androidli telefonlara özel çıkarılmış bi oyun diğer işletim sistemlerine parayla veriliyor galiba, yani symbian en çok tercih edildiği için mi acaba parayı daha çok kırmak için yapılmış bi düzen sanırsam...

Chikan

Chikan

Üye
tesekkurler

ThaSkc

ThaSkc

Üye
Thanks! <(:

H/\S/\N

H/\S/\N

Üye
teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt