Telefon Tavsiyesi N82 mi klonlamışlar ne yapmam lazım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tiaras34

tiaras34

Üye
    Konu Sahibi
N82 mi klonlamışlar ne yapmam lazım?
yaklaşık 1 senedir kullandığım n82 mi klonlamışlar.bugün mesaj geldi......imei numarası klonlanmıştır cihaz 30 gün içinde kapatılacaktır satın aldığınız yere başvurun şeklinde.2. el aldığım için ilk sahibinide bulamıyorum.telefon nokia çıkışlı.ne yapabilirim?

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
aldığın yere git valla elinde kalır .. yada polise git hallederler

tiaras34

tiaras34

Üye
    Konu Sahibi
2.el olarak elden aldım bunu.alalı da 1 sene oldu.polis arkadaşlara söylediğimde yapcak bişey yok diyolar :S

SilentOne

SilentOne

Üye
2. else geçmis olsun ama ımeı ini değiştitrebilirsin al 3310 onu ki ile senin kini değiştirt tamamdır ama 3g gibi bazı özellikleri kullanamassın

kartoncu

kartoncu

Üye
Elinizde fatura varsa Nokia ile iletişime geçmen gerekiyor sana forum yolluyolar e-maline onu doldurup nokia fax çekiyorsun fatura ile birlikte sende kullandıgınız bir numara istiyorlar sadece bir numarada kullanabiliyorsunuz yani başka bir hat takamıyorsunuz geçmiş olsun....

tiaras34

tiaras34

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar anlaşılan elimizde patlicak bu telefon. dikaktli olun ilaçlama yaparken oldu sanırım.

celibar

celibar

Üye
gittigidiyor veya sahibinden gibi ikinci el telefon satan sitelerden ölü 3g'li telefon alıp imei'sini telefonuna attır.

kartoncu

kartoncu

Üye
gittigidiyor veya sahibinden gibi ikinci el telefon satan sitelerden ölü 3g'li telefon alıp imei'sini telefonuna attır.

N82 imei yazmak neredeyse imkansızdır tek çare fatura olacak yada yurdışına yollayıp orda kullanılacak

--------------- Ekleme ---------------

sağolun arkadaşlar anlaşılan elimizde patlicak bu telefon. dikaktli olun lama yaparken oldu sanırım.

Bu sorun nasıl meydana geldi anlıyamadım?

khytr89

khytr89

Üye
N82 imei yazmak neredeyse imkansızdır tek çare fatura olacak yada yurdışına yollayıp orda kullanılacak

--------------- Ekleme ---------------

Bu sorun nasıl meydana geldi anlıyamadım?

Geçmiş olsun kardeşim.Allah kimsenin başına vermesin.zor bi durum o kadar para veripte kullanamamak

fakat imei yükletmeyi belki sen yapamayabilirsin fakat imkansız değil. arızalı bir 6680 - n70 işini görür.telefoncular yapar gerisini.

arkadaşla iletişime geç bi 20 liraya düşürt fiyatınıda 10 da telefoncuya bağlasan 30 a gelir sana.

tiaras34

tiaras34

Üye
    Konu Sahibi
garmin navigasyon yüklerken ilaçlama yaptıktan sonra oldu sanırım 1 hafta sonrasında yasal uyarı şeklinde msj geldi. Allah kimsenin başına vermesin. hakan kardeşim bu telefonlardan imei alırsak eskisi gibi kullanabilirmiyim peki.

konyarapp

Üye
:@ birde imei klonlama çıktı arkadaş ne bu ya insanları çaresiz bırakıyorlar :S Vallahi arkadaşım imei at dieceğim ama artık o da çözüm olmayabiliyor ?N82 ye imei atılabiliyor mu birde o var ?Mesela ben bugün dandik 6230 a imei attırmaya götürdüm atamıyoruz dediler.Nereye gittiysem olmuyor dediler :S geçmiş olsun arkadaşım elinde faturan felan olsaydı polis belki birşey yapabilirdi :( Üzüldüm gerçekten

khytr89

khytr89

Üye
:@ birde imei klonlama çıktı arkadaş ne bu ya insanları çaresiz bırakıyorlar :S Vallahi arkadaşım imei at dieceğim ama artık o da çözüm olmayabiliyor ?N82 ye imei atılabiliyor mu birde o var ?Mesela ben bugün dandik 6230 a imei attırmaya götürdüm atamıyoruz dediler.Nereye gittiysem olmuyor dediler :S geçmiş olsun arkadaşım elinde faturan felan olsaydı polis belki birşey yapabilirdi :( Üzüldüm gerçekten

6230 bb5 değil ya ondandır. bb5 i kırmak daha basit diye biliyorum.bu bb5 olayı 6630 dan itibaren kullanılıyor.

-------------------------------------------------
imei değiştirmeye gelince.normalde bu yasalara aykırı bir mevzu.ama yapılırsa çalışır mı çalışr elbetteki. Ama telin şebeke özellikleriyle uyumlu olması önemli. Seninki gsm-umts yi destekliyor. bu yönde bi cihaz bulman lazım. her telefoncuda bu olayı yapmayabilir suç olduğu için.araştırmak lazım.

tiaras34

tiaras34

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar ilgilendiğiniz için.nokia ya mail atmıştım ordan aradılar bugün.fatura sordular yok deyince hattın faturası da olur dedi. n alakaysa.beyannameyi doldurup faxlayın dedi.inş bi sonuca varılcak

khytr89

khytr89

Üye
sağolun arkadaşlar ilgilendiğiniz için.nokia ya mail atmıştım ordan aradılar bugün.fatura sordular yok deyince hattın faturası da olur dedi. n alakaysa.beyannameyi doldurup faxlayın dedi.inş bi sonuca varılcak

ama o zaman o teli çöp oluncaya kadar kullanacaksın.Başka hat takamazsın

tiaras34

tiaras34

Üye
    Konu Sahibi
bir ömür bu tel bende olcak desenize :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt