Nokia 6120c Türkçeleştirme Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

helboy007

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6120c Türkçeleştirme Yardım
Arkadaşlar NSS ile Product ID değiştirdim. Ve gerçekleşmesi için güncelleme ypmam gerekiyormuş fakat benim telefon sürümüm 7.10. ve Software Updater zaten en güncel sürümü kullanıyorsunuz dediğinden güncelleme yapamıyorum .. Nasıl bir çözüm bulabiliriz?

--------------- Ekleme ---------------

up!!

YsF_90

YsF_90

Üye
arkadaşım navifirm programı ile versiyonu indireceksin. jaf programı ile de kuracaksın bu kadar

helboy007

Üye
    Konu Sahibi
Hocam Phoenix programını ve Rm243'ü indirdim flash atarken.. Telefon kapanıyor ve Driver yüklerken Nokia 6120c Flashing Generic tarzı bi driver'i yükleyemiyor.. O yüzden Flash programı telefonla bağlantısını kesiyo ve flash yüklenemedi hatası alıyorum. Oysa son sürüm Ovi Suite yükLü.. :(( JAF ile atmayı denemedim..

O driverları nerden bulabilirim :S

upp!

hüten

Üye
merhaba arkadaşlar nokia 6120 rm243 türkçeleştirme programını nerden bulabilirim yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekürler

ibrother

ibrother

Üye
eski sürüm yükle

nazif41

nazif41

Üye
eski sürüm yükle
kardeş hiç eski sürüm(düşük versiyon)yüklenirmi sen kendin bi dene ondan sonra başkalarına eski sürümü yükle de tabi telin açılırsa
ARKADAŞLAR YÜKSEK VERSİYONDA BİR ÖNCEKİ VERSİYONA KEİNLİKLE:nono:DÖNÜŞ YAPILAMAZ DENEMEYİN CİHAZINIZ OFF OLUR YANİ DARISI YENİ TELEFONA:vur

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
Arkadaşlar NSS ile Product ID değiştirdim. Ve gerçekleşmesi için güncelleme ypmam gerekiyormuş fakat benim telefon sürümüm 7.10. ve Software Updater zaten en güncel sürümü kullanıyorsunuz dediğinden güncelleme yapamıyorum .. Nasıl bir çözüm bulabiliriz?

up!!

Bakın nokia PC suite ile aynı sürümü tekrar yükleyemezsin ama Ovi PC suite ile aynı sürümü yükleyebilirsiniz. Ovi PC suite indirin. Programı açın, üstte mesaj anasayfa haritalar vs vs çıkacaktır. onların arasında uygulama güncelle diye bi seçenek var onu açın telefonunuzun sürümü yazar yanında da bir sorun oluştuysa tekrar yükleyin yazısı var. O yazıya tıkla zaten telefonda olan sürümü tekrar yükler. NSS ile product code değiştirdiysen telefonun açıldığında türkçe olacak. Kolay gelsin çok zor değil herşey Ovi suite de bitiyor başka programa gerek yok NSS yi zaten yapmışsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt