5800 hoşuma gitmeyen görsellik.Bi Göz Atın..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lasvetorus

lasvetorus

Üye

Şimdi düzeldi mi o grafik?

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Alakası ne anlamadım?Koyduğun resmin çözünürlüğü düşük grafik farkı var demişsin :stres:

nejdet can

nejdet can

Üye
görsellk size size kalmış bir şey bi sürü ev ekranı ve binlerce tema var

(_Serseri_)

(_Serseri_)

Üye
ikiside aynı

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Bende onu diyorum sadece bir resmin çözünürlüğü diğerinden düşük :ehe
Bende daha yüksek çözünürlüklüsünü buldum şimdide artık c6 kullanıyorlar diyor anlamadım vallaha :hmmm

emr-erock

emr-erock

Üye
    Konu Sahibi
Bende onu diyorum sadece bir resmin çözünürlüğü diğerinden düşük :ehe
Bende daha yüksek çözünürlüklüsünü buldum şimdide artık c6 kullanıyorlar diyor anlamadım vallaha :hmmm
ya kardeşim c6 Sürümünde bu ev ekranı olmadıgı için o görsellik yok diyorum anlamıyormusn...

--------------- Ekleme ---------------

dilar contas ve rehber arama tuşlarının olduğu yer...Görüntü kalitesiyle alakası olduğunu kim söyledi yahau...^^

ya kardeşim c6 Sürümünde bu ev ekranı olmadıgı için o görsellik yok diyorum anlamıyormusn...

dilar contas ve rehber arama tuşlarının olduğu yer...Görüntü kalitesiyle alakası olduğunu kim söyledi yahau...^^

görsellk size size kalmış bir şey bi sürü ev ekranı ve binlerce tema var
Haklısın....^^

lasvetorus

lasvetorus

Üye
C6 sürümünün bu konuyla bir alakası yok ilk mesajında grafik farkı var demişsin bir grafik farkı varsa bu telefondan kaynaklanır.Ama sonra döndün görsellik dedin görsellik farkı varsa bu da temadan veya ev ekranının farkı dizaynından kaynaklanır.Ama o resimdeki telefonlar ve ev ekranları arasında hiçbir grafiksel fark yok.Sorun resimlerin çözünürlüğünde.Yani açtığın konu yanlış.

emr-erock

emr-erock

Üye
    Konu Sahibi
C6 sürümünün bu konuyla bir alakası yok ilk mesajında grafik farkı var demişsin bir grafik farkı varsa bu telefondan kaynaklanır.Ama sonra döndün görsellik dedin görsellik farkı varsa bu da temadan veya ev ekranının farkı dizaynından kaynaklanır.Ama o resimdeki telefonlar ve ev ekranları arasında hiçbir grafiksel fark yok.Sorun resimlerin çözünürlüğünde.Yani açtığın konu yanlış.
bak arkdaşım resim çöznürlüğyle ilgili hiç bir sorun yok.contks dialer ve telefon rehber ayzayn yerin grafiğine bak...

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Anladım ben seni demek istiyorsun ki birinde cam efekti varken diğerinde neden yok ama o kadar da aynı olamaz ikiside farklı telefonlar sonuçta.Sen takma kafana hacklersin daha güzel ev ekranı temaları yüklersin.

emr-erock

emr-erock

Üye
    Konu Sahibi
Anladım ben seni demek istiyorsun ki birinde cam efekti varken diğerinde neden yok ama o kadar da aynı olamaz ikiside farklı telefonlar sonuçta.Sen takma kafana hacklersin daha güzel ev ekranı temaları yüklersin.
Telefon Hackli :D C6 FW Kullanıyorum Zaten Şuan.Bu ev akranını kullanmıyorum...^^

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt