yardım istiyorum..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasminozz

Yasminozz

Üye
    Konu Sahibi
demek ki neymiş Halit ve Levent e sorun danışmicakmışız... :D :D

vallaa Ali bey tam bi bilgim yok...markası MSI vr601..1 hafta öncesine kdr sorun yoktu...ve dediğim gibi karşı taraftan çok ii alıyorum sesi ama benden gitmiyo...

haltie

haltie

Üye
iyilikte yaramıyor :D

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
ankersörlü telefonlar var knt yoksa

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
her şey için bilgisayarmı kullanıcaksın dedik işte sana mikrofon Çalışmıyorsa Konuşma o zaman burda bütün iyi niyetimizle yardım etmeye Çalışıyoruz sende Çaba göster bize yardımcı ol lütfen ama...

haltie

haltie

Üye

paraya kıy 5 lira

Yasminozz

Yasminozz

Üye
    Konu Sahibi
bazen işim oluyo o zamanlarda işe yarıyo..evde dolanırken ve işle meşgulken açıyorum sesli konuşmayı ne yazma derdi ne elde tel tutma derdi (üstelik ayrıca para vermeme de gerek yok :ehe) bi taşla bi kaç tuş işte daha ne olsun... :D ama bozulmuş işte.. :( :D :D

--------------- Ekleme ---------------

paraya kıy 5 lira

:zuhaha: :zuhaha:

yahu bi sürü ıvır zıvırı sevmediğimden kestirme yollara bakıyorum...kamerası dışarıdan mikrofonu dışarıdan şarj aleti var sesi az die hoporlör kullanıyorum o dışarıdan neymiş laptop kullanıyorum...masa üstü aliym daha ii... :zuhaha:

türkkan34

Üye
eyer ayarlarını kurcalıyıp tarumar etmediysen uzuuun ca yazmadan driver hataları varsa şimdi yada daha sonra karşılaşıcağın şu ayarları birkez yap tabi internetinde takılı olsun

başlatabas--aygıt ve yazıcılar başlığına tıkla--üstte sarı bir bant üstünde (windows gelişmiş aygıt simgelerini ve bilgilerini internetten görüntülüye bilir değişiklik için tıklatın) yazan yere tıkla-- bir kutucuk çıkıcak ordan en altta (aygıt yükleme ayarlarını seç) diye bir yazı var bunu tıkla açılan pencereden (sürücü yazılımım bilgisayarda yoksa windows updateden yükle) yazan yerdeki kutucuğu işaretle ve değişiklikleri kaydet butonuna bas çık

eyer sorun sürücüyse yada ilerde sıkıntı çekersen o birşekilde çoğunu buluyor yüklüyor otomatik internetten
ayrıca bordum msı demişsin sanırım onun sitesine girip otomatik diriver programını indirip kura bilirsin o senin yerine bütün driverleri indiriyor sende tek tek kuruyorsun ama yok biz ayarları karıştırdık dersen orası birazçetrefilli yani dahada yanlış yapabilirsin o sebebden yazmaya gerek yok umarım işini görür

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Ses sürücüsünü kaldır sonra da aygıt yöneticisinden önce devre dışı bırak sonra da sağ tıklayıp ordan da kaldır.Ses sürücüsünün varsa son versiyonunu indir.Tekrar aygıt yöneticisini aç ve donanım değişikliklerini tarattır.Aygıtı bulduktan sonra da ses sürücüsünü yükle.

Yasminozz

Yasminozz

Üye
    Konu Sahibi
tşk ederim yardımlar için... :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt