5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

kartal158

kartal158

Üye
ya 5800 temalar nasıl siliniyor seçeneklerde sil yok,, uygulama yöneticisindede yok nerden silcem ben bu temaları büssürü var beğenmedeiklerimi silmek istiyom ama silemiyorum yardım edin ...!

kardeş sileceğin temaların ismini öğren ayarlar-uygula. yöneticisi ne gir oradan silebilirsin

--------------- Ekleme ---------------

nadir hocam yav şimdi ben v51 kullanıyorum 5800 xm ama durduk yer wifi den güncelleme arayınca telfondan sunucu yanıt vermiyor diyor peki ben v 60 çıkıncvada sunucu yanıt vermiyor derse napçam bn v40 tan v51 güncelledikten sonra denediğimde güncelleme yok diyordu şimdi sunucu yanıt vermiyor diyor

necm66

necm66

Üye
arkadaslar ben phoenix programiyla telefona turkce yuklemek istiyorum ancak olmuyor...
hata veriyor conecte olmuyor "connection with same name already exists." diye bir hata cikiyor neden aceba bide data paketi bulup kuramadim onunla biralakasi olabilirmi aceba...

OnlineMaxi

OnlineMaxi

Üye
nadir kardeş ben telefonu yeni aldımda v50 diyor versiyonu ekstra birşey yapmadım aldımda böyleydi versiyonu tekrar güncellemek lazımmı

mehmet nur

Üye
ben 5800 kullanıcısıym.facebook chat programı lazm yardmcı olur musun? Formda buldm ama sertifika süresi btmişti yardmcı olursan sevinirm...

SilentOne

SilentOne

Üye
nadir kardeş ben telefonu yeni aldımda v50 diyor versiyonu ekstra birşey yapmadım aldımda böyleydi versiyonu tekrar güncellemek lazımmı

v51 i cıktı ister güncelle ister güncellem ama herkez v 60 ı bekliyor :D

kaan48300

kaan48300

Üye
v60 baya iyi bi fw olacak gibi üstelik son fw olacak diyenlerde var ama bence son fw olmaz v100'e kadar gideri var bunun.. :ehe:ehe:naughty:

hacker61

Üye
nadir abi ben 5800 kullanıyorum kendiliginden oldu ekrandaki tuslar ve arama kapama tusları calısmıyor bana msn den detaylı bilgi verimsin [email protected]

--------------- Ekleme ---------------

abi o hard formatı deniyorum olmutor onu tam olarak nasıl yapıcam bide soft format ise yarıyor mu bi zararı var mı deniyeyim mi

Dtn

Üye
Hard format için; telefon kapalıyken sırayla yeşil tuş+kırmızı tuş+kamera tuşu+açma kapatma tuşuna basacaksın ama hiçbirisinden elini çekme tel açılana kadar.
Soft formatın bi zararı olmaz,sadece telefon fabrika ayarlarına döner,hard format daha kapsamlı ama.
Arama kapatma tuşlarını bilmiyorum ama ekran için kalibrasyon yapmayı deneyebilirsin,belki işe yarar.

wairhumer

wairhumer

Üye
su v60 da cıksın artık yav eylul'un yarısını gectık hala gelecek sayet beklentılerımı karsılamazsa hacklemeyı dusunuyorum telefonu modıfıyeler cok hosuma gıdıyor sırf homescreen ıcın yıne modıfıye yapar ınsan :D

hacker61

Üye
Hard format için; telefon kapalıyken sırayla yeşil tuş+kırmızı tuş+kamera tuşu+açma kapatma tuşuna basacaksın ama hiçbirisinden elini çekme tel açılana kadar.
Soft formatın bi zararı olmaz,sadece telefon fabrika ayarlarına döner,hard format daha kapsamlı ama.
Arama kapatma tuşlarını bilmiyorum ama ekran için kalibrasyon yapmayı deneyebilirsin,belki işe yarar.

bilgi için saol ama gerek kalmadı soft format ile hallettim

ben hard format hepsine aynı anda basmaya calısıyodum galiba ondan olmuyodu :) ben yesil+kırmızı+kamera basıyodum aynı anda.. sonra üsteki açma/kapamaya :) o dha kapsamlı derken hard format nasıl dha kapsamlı hafıza kartına falan atmıyor dmi ?

5800 cı

5800 cı

Üye
Ya abilerim size birşey soracağım ben 1 hafta önce 5800 almıştım amcam bataryasını bozdu diye aldığım telefoncunun servisine yolladım bitek batarya değişecek sizce tel ne zaman gelir şu an 4 gün oldu vereli telime doyamadan servise gönderdim bilen varsa sölesin lütfen ne zaman gelir sabredemiyorum ben:ağlarım:

Dtn

Üye
bilgi için saol ama gerek kalmadı soft format ile hallettim

ben hard format hepsine aynı anda basmaya calısıyodum galiba ondan olmuyodu :) ben yesil+kırmızı+kamera basıyodum aynı anda.. sonra üsteki açma/kapamaya :) o dha kapsamlı derken hard format nasıl dha kapsamlı hafıza kartına falan atmıyor dmi ?

Hafıza kartına bişey yapmıyor bildiğim kadarıyla ama rehber mesajlar filan,telefon hafızasında olan her şey silinir,ilk aldığın günkü haline döner.soft formatta ise bilgileri silmez sadece ayarları ilk haline döndürür.

kaan48300

kaan48300

Üye
Hafıza kartına bişey yapmıyor bildiğim kadarıyla ama rehber mesajlar filan,telefon hafızasında olan her şey silinir,ilk aldığın günkü haline döner.soft formatta ise bilgileri silmez sadece ayarları ilk haline döndürür.

Geçen gün 5800'ıma çok fazla abandığımı anladım:naughty: ve soft format atayım dedim bütün oyunları hafıza kartına kurmuştum (yaklaşık 15 tane oyun vardı) soft format attıktan sonra oyun sayısı 9'a düştü yani 6 tane oyunum soft format sonrası silinmiş,iyide olmuş aslında tek tek elimle silme derdinden kurtardı beni:sopa:,anlatmak istediğim soft formattada bişeyler siliniyor yani. :oke:

5800 cı

5800 cı

Üye
Ya abilerim size birşey soracağım ben 1 hafta önce 5800 almıştım amcam bataryasını bozdu diye aldığım telefoncunun servisine yolladım bitek batarya değişecek sizce tel ne zaman gelir şu an 4 gün oldu vereli telime doyamadan servise gönderdim bilen varsa sölesin lütfen ne zaman gelir sabredemiyorum ben:ağlarım:
Cevap bekliyorum lütfeen:ağlarım:

kaan48300

kaan48300

Üye
Cevap bekliyorum lütfeen:ağlarım:

en geç 1 ay süresi var yanlış hatırlamıyorsam :aha: Adamları sürekli arayıp sıkıştırabilirsin onları yada bıraktığın yere sürekli gidip durumunu sorabilirsin...

ca_sus

Üye
arkadaşlar 5800 alalı 3 hafta kadar oldu ekran birkere gitti reset attı açıldı geçen gün ovi haritayı yükledim 5 10 dakika kadar durdum çıkar çıkmaz telefonun ekranı renkli gbi bişi oldu telefon kendini resetledi bilgilendirirseniz sevinirim yazılım v 51 acaba ondanmı yoksa sorunmu lanet olsun nokıa sanaaaaaaaaa:off:

ca_sus

Üye
kardeş tam onun gibi çizgili deil öyle birden kapanıyo karıncalıyo gibi sanki yazılımdanmı acaba v60 çıkacak diolar onun çıkmasınmı beklesek offffff offffffffff

5800 cı

5800 cı

Üye
en geç 1 ay süresi var yanlış hatırlamıyorsam :aha: Adamları sürekli arayıp sıkıştırabilirsin onları yada bıraktığın yere sürekli gidip durumunu sorabilirsin...
zaten her hafta sonu arayacağım ama telefona birşey yapmasınlar gıcır gıcır telefon bazı yerlerde okuyorum telefonumu sapasağlam gönderdim kabını kırıp geri göndermişler diyolar çok korkuyorum açıkçası:bilmm

kaan48300

kaan48300

Üye
@ca_sus ;
yüklediğiniz bir programdan olabilir yada v51 FW'sinin bir sorunu olabilir v51 hakkında pek bir bilgim yok ama v51. sahibi bazı kişiler telefonlarına hard format atıp reset sorunundan kurtulduklarını belirtmişler,sizde deneyebilirsiniz..
--------------------------------
@6300cı
Bazen servisler telefona zarar verebiliyor bazı yorumlara göre ekranın içi hep toz halinde geri alanlar var yani dikkatli olmak lazım bu servis konusunda..