Neden Kimse ilgilenmiyo ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Manyaq_Lady

Manyaq_Lady

Üye
    Konu Sahibi
Neden Kimse ilgilenmiyo ?
TRİDENT W-T11 Bu Telefonla ilgili Cok Sorun Yaşıyorum Bundan Anlayan Ve Yardımcı Olabilecek Arkadaşlar Özel Mesaj Atabilir mi Hakikaten Sorunluyum kırıp Atıcam Az Kaldı ..

endometozon

endometozon

Üye
TRİDENT W-T11 Bu Telefonla ilgili Cok Sorun Yaşıyorum Bundan Anlayan Ve Yardımcı Olabilecek Arkadaşlar Özel Mesaj Atabilir mi Hakikaten Sorunluyum kırıp Atıcam Az Kaldı ..
degıstır telefonunu ve kullana bılecegın bır telefon al :hmmm

SnLDnZ

SnLDnZ

Üye
Trident dedinmi kaçıcaksın hacı.Trident kadar vasat bi telefon görmedim göreceğimide sanmıyorum.En başta almakla hata yapmışsın.Büyük ihtimal görünüşüne aldandın.Fakat vasat olduğunu keşke önceden araştırıp alsaydın.. :)

Frambu4Z

Üye
kız sizden oneri istememis yardim istemis nasil insani duygulariniz var sizin boyle

SnLDnZ

SnLDnZ

Üye
kız sizden oneri istememis yardim istemis nasil insani duygulariniz var sizin boyle
Ne alakası var insani duygularla?Biz yaptığı hatayı söylüyoruz.Hakaret veya duygularıyla oynucak bişeyde yapmadık.Anlamadan konuşma!

Nobodyblocks

Üye
Telefon ile ilgili sorununuzu konu içerisinde paylaşırsanız daha makul olur. Diğer türlü özel mesaj atan kişiler farklı niyet gözetir.

Mo[S]LeM

Mo[S]LeM

Üye
Dostum resmıne bayıldım , kırıldım :kop::kop::kop::haha:

Manyaq_Lady

Manyaq_Lady

Üye
    Konu Sahibi
Cok Saolun Ya Bayağı Yardımınız Dokundu :D :D :D

gaffurchar

gaffurchar

Üye
sorun nedir ?

Manyaq_Lady

Manyaq_Lady

Üye
    Konu Sahibi
sesi az , internete bağlanamıyorum , kapagı kılıfa rağmen soyuluyor , ve virus girdi telefona format atmam gerekiyor ama kodu bilmiyorum ve bulamıyorum onu geçtim fabrika ayarlarına bile dönemiyorum o da şifre istiyo ama telefon sıfır ne kodu istiyo anlamadım :))))))))) değiştirmeyi düşünüyorum ama seviyorum da :D

gaffurchar

gaffurchar

Üye
sakin ol :) 1122 fabrika ayarlarına geri dönme şifresi ses i ayarını müzik playerden equalizer den ayarlayın

theyureklicocuk

Üye
1122guvnlk kodu tridentlerde aynı tum modellerinde

Manyaq_Lady

Manyaq_Lady

Üye
    Konu Sahibi
Evet Bu Şifre Oldu Saolun . Bi De Format Atmak istiyorum ama :))))))))))))))) ya bir e bunların kapakları değişiyor mu ?

gaffurchar

gaffurchar

Üye
Evet Bu Şifre Oldu Saolun . Bi De Format Atmak istiyorum ama :))))))))))))))) ya bir e bunların kapakları değişiyor mu ?

nbildiğim kadarıyla hayır format işini kurcalama malum çin malı telefon bunlar formatın bir yerinde hata yaparsan telefonu çöpe atarsın en iyisi bir telefoncuya attırmak

Manyaq_Lady

Manyaq_Lady

Üye
    Konu Sahibi
şimdi de şarj problemi yaratmaya başladı cok sorunlu telefon ya bidaha tovbe almam cin malı falan , nokıa dururken :))))))))

gaffurchar

gaffurchar

Üye

theyureklicocuk

Üye
nokia 5230 yada 5800dan sasmamalı

Manyaq_Lady

Manyaq_Lady

Üye
    Konu Sahibi
ya yok hayır şarj olmuyor temassızlık var sanırım , Telefonun bir de dış yüzeyini görseniz cakıl taşlarında yatırıyorum sanarsınız muz gibi soyuluyor Anlamadım :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt