facebook sayfasını normal bilgisayardaki gibi gösteren bir program varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

halilsarikaya

halilsarikaya

Üye
    Konu Sahibi
facebook sayfasını normal bilgisayardaki gibi gösteren bir program varmı?
sanki bilgisayardan girmiş gibi facebookta ki resimleri videoları yeni ileti ve uyarıları gösteren bir program varmıdır acaba?
burada paylaşılanların birçoğunu denedim ama hiç biri o işi tam olarak yapamıyor

nokia 5800 için

• Beğen
Tepkiler: aydın 05, Maxis_ ve SavinMe

simaros

simaros

Üye
nokia nın kendi trayıcısı yapıyor ayarlar-sayfa-içeri ..-tümü yap hepsini gösterir bede oluyor

quest2

Üye
opera mobile indir... once touch.facebook.com a gir en alta tum site var ona bas olur biter..

63urfalı

63urfalı

Üye
bolt işine yarar

OğuzcanAbi

Üye
hepsi dene elbet biri olacaktır

wairhumer

wairhumer

Üye
skyfire kullan ben kendım kullanıyorum bıldıgın pc gıbı

sado826

sado826

Üye
skyfire çalışmıyor nasıl sende oluyor yaa...

Davulbaz

Davulbaz

Üye
opera 10 işini görür.alttan tüm siteyi işaretle normal olarak görürsün siteyi.tüm sitelerde geçerli

wairhumer

wairhumer

Üye
skyfire çalışmıyor nasıl sende oluyor yaa...
ben kendım kullanıyorum arkadaslarla faceden vıdeo fln ızlıyoruz youtube a gırıyoruz aynı pc goruntusu bı fark yok sorun sızde olabılır

SavinMe

SavinMe

Üye
ben kendım kullanıyorum arkadaslarla faceden vıdeo fln ızlıyoruz youtube a gırıyoruz aynı pc goruntusu bı fark yok sorun sızde olabılır

sen kimi kandırıyorsun kardes istanbulda oturuyorsun ve skyfiremi kullanıyorsun :d::d: 1 temmuzdan itibaren skyfire türkiyeden kalktı...yani atma recep :ehe:ehe

omerynd

omerynd

Üye
kardeş kullanılıyor skyfire bir pref dosyası var forumda bulursun. Telefonda orjinalıyle değiştirince çalışıyor

sado826

sado826

Üye
denenmedik pref dosyası kalmadı hangi dosya imiş buu link verin...

kamotropi

Üye
Evet eski yöntemlerin hepsini bende denedim çalışmıyor..

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Opera Mini 4 ü kullan Ayarlardan Cep görünümünü kapat.

wairhumer

wairhumer

Üye
sen kimi kandırıyorsun kardes istanbulda oturuyorsun ve skyfiremi kullanıyorsun :d::d: 1 temmuzdan itibaren skyfire türkiyeden kalktı...yani atma recep :ehe:ehe
bı cacıktan anladıgın yok artıstlık yapma bana burda sana verılecek cevabı vermısler bı msj sonrasına bak adam ne demıs telefonu acıp kapamaktan baska bırsey bılmıyorsun konusuyorsun barı uslubun adam gıbı olsun neyse sana daha fazla cevap verıp bıtını sısırmek ıstemıyorum senın gıbı ccklara telefon kullanmayı ogretecek degılım ne halt yersen ye polemıgede gırmeye gerek yok

sado826

sado826

Üye
bı cacıktan anladıgın yok artıstlık yapma bana burda sana verılecek cevabı vermısler bı msj sonrasına bak adam ne demıs telefonu acıp kapamaktan baska bırsey bılmıyorsun konusuyorsun barı uslubun adam gıbı olsun neyse sana daha fazla cevap verıp bıtını sısırmek ıstemıyorum senın gıbı ccklara telefon kullanmayı ogretecek degılım ne halt yersen ye polemıgede gırmeye gerek yok

madem giriyorsun nasıl girildigini söyle millete laf atma girilmiyor pref dosyası bile geçerliligini yitirdi uslup konusuna gelince biraz dikkatli asıl sen ol kandırmaya gerek milleti şayet biliyorsan nasıl çalıştıgını ögret millete

scaner67

Üye
yok ble bir yalan bilgisayar görünümlü facebook yok ama ben çalışanı arıyorum.windows live msn yi de bilen varsa açıklasın lütfen.

babacano99

Üye
Operanın son sürümünù indir.Ondan sonra adres cubuğuna yaz pcdeki gbi olur.Benım N70 de oluyor paylas felan hepsi var .

Üst Alt