Praetor
Emekli Yönetici
"En" midir bilinmez ama, ilkokul 2'ye giderken okula ***** dergi götürmüştüm... (O yaşta nereden buldun diye sormayın lütfen
)
Yanımda oturan arkadaşa göstermiştim dergiyi... Bu da ben sınıfta değilken açmış bakmış dergiye. Sonra diğer çocuklar görmüş, almışlar dergiyi...
Ben sınıfa girdiğimde manzara şuydu, 50 kişi toplanmış bir sıranın başına, bir şeye bakıyorlar, gören çığlık atıp kaçıyor, arkaya geçiyor... Bir baktık bizim dergi, vermediler de bana geri
Sınıf öğretmenine vermişlerdi. O da velimi çağırmamı istedi... Ben de aileden en yumuşak kalpli bulduğum kişiyi çağırmıştım.
O sınıfa girdiğim andan tutun da, hocanın benimle küsüp konuşmadığı anlara kadar, hatta seneler sonra bu olayın anılıp gülündüğü ana kadar her kısmı rezildir bu olayın, benim için.
Hey gidi günler...
)Yanımda oturan arkadaşa göstermiştim dergiyi... Bu da ben sınıfta değilken açmış bakmış dergiye. Sonra diğer çocuklar görmüş, almışlar dergiyi...
Ben sınıfa girdiğimde manzara şuydu, 50 kişi toplanmış bir sıranın başına, bir şeye bakıyorlar, gören çığlık atıp kaçıyor, arkaya geçiyor... Bir baktık bizim dergi, vermediler de bana geri

Sınıf öğretmenine vermişlerdi. O da velimi çağırmamı istedi... Ben de aileden en yumuşak kalpli bulduğum kişiyi çağırmıştım.
O sınıfa girdiğim andan tutun da, hocanın benimle küsüp konuşmadığı anlara kadar, hatta seneler sonra bu olayın anılıp gülündüğü ana kadar her kısmı rezildir bu olayın, benim için.
Hey gidi günler...

Allah tan ilk olarak gay olanlara bakmamışsin yoksa seni de kaybetmiştik