Iphone Kitlendi

Sponsorlu Bağlantılar

adill55

Üye
    Konu Sahibi
Iphone Kitlendi
Iphone Kitlendi NE Yapmam gerekiyor acaba yardımcı olurmusunuz yurt dışından aldım update yapmam gerektiğini bilmiyodum sonra ib anda telefon kitlendi usb kablolu ı tunes cıktı sonra ı tunsten yeniden güncelleşme yapmaya kalktıgımda hata verdiğni gördüm ı phone resetde atsam düzeltemedim

• Beğen
Tepkiler: SavinMe

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
model ney

defnep633

defnep633

Üye
dostum bana da oldu menüye falan girilmiyo eğer elinde yabancı bi simkart varsa bağla bilgisayara restore et yoksa telefoncuya götür...
not : bu işlemi apple dan yaptırrsan fiyatı 40tl.. normal bi telefoncuya yaptırırsan 50 tl :oke:

atakax

atakax

Üye
dostum bana da oldu menüye falan girilmiyo eğer elinde yabancı bi simkart varsa bağla bilgisayara restore et yoksa telefoncuya götür...
not : bu işlemi apple dan yaptırrsan fiyatı 40tl.. normal bi telefoncuya yaptırırsan 50 tl :oke:

abi demin bir konuya daha yazmıssın aynısını ama appledan yapılamaz bu işlemler valla levyeyle kovalar adam öyle gidersen

kapos

Üye
arkadaslar merhaba iphone 3g kullanıyorum telefona cydia dan 3 tane program indirdin cihaz surekli kullanılan byt dıye kontor duser gıbı servıs mesajı alıyorum ama kontor falan dusmuyor fakat okadar cok gelıyorkı sarjı bıtırıyo yaklasık sanıyede bır kurdugum programları kaldırdım ama degısen bırsey yok nasıl cozerım acıl yardım lutfen

osatilmis

Üye
arkadaşlar i gilterden iphone 4 aldım ve tüm içerikleri ve ayarları sıfırla dedim telefon kilitlendi galiba nası bu sorunu halledebilir lütfen yardım edin

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ortadaki home tuşu ile power tuşuna aynı anda bas.kapanıp açılır.

osatilmis

Üye
arkadaşım çok zekisin :ehe snce yurtduşından alınan iphone a işlermi reset

carantinas

carantinas

Üye
hard reset her iphone modeline işler arkadasım. olmadı limera1n ile iphone 4 jb ve unlock zaten suan forumlarda mevcut how to make jailbreaking iphone 4 ios4.1 genelde yabancı forumlarda bu baslıkla bulabilirsin kolay gelsin.

--------------- Ekleme ---------------

ve hangi hatayı alıyorsun ne hatası veriyor oda onemli hata kodu ne?

Takipçi Satın Al

Üst Alt