F480 Hakkında Birkaç Soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

carleone_16

Üye
    Konu Sahibi
F480 Hakkında Birkaç Soru
Merhaba arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış bir bölüme açtıysam çok özür dilerim...Bir arkadaşla beraber Samsung F-480 alacağız fakat bu telefon hakkında daha ayrıntılı bilgiye ihtiyacım var...
-Öncelikle F480 e yüklenen uygullamalar(tema,oyun vs.) diğer telefonlara göre daha mı sınırlı?
-Fiyatı ne aralıkta?
-Ve telefon hakkında geniş bilgi ve biraz fazla resim paylaşabilir misinz? :D

carleone_16

Üye
    Konu Sahibi
Cevap yok mu? =/

ayrinti28

ayrinti28

Üye
arkadaşım istemiş olduğun telefonun fiyatı spot olarak 250 tl civarı ama garantili alayım dersen 550 tl oyun ve temalar hakkında ise ben şu an için 20 tane oyun yükledim çalıştırdım sınır sadece senin telefonun kapasitesi kadardır hafıza kartı 8gb kadar destekliyor telefonun kullanımı gayet basit dokunmatik olarak çok hassas anında tepki veriyor resim kalitesi bazıları çok iyi değil desede bence gayet iyi video çekimi biraz kalitesiz ama neticede bu telefon şık ince tasarım olarak güzel bir tek eksiklği var ise oda sadece wifi olmayışıdır ben bu telefonu spottan aldım 250 tl ye inan memnunum kapanma sorunu falan yok kilitlenme sorunu yok menü geçişleri gayet hızlı haa dersenki peki kayıtlımı die evet ben aldığımda kayırlı idi sen alırsan bir telefoncuya 5tl ye kayıt ettirebilirsin umarım verdiğim bilgi işine yarar...

murat2793

Üye
Kardeş bana samsung f480 nin vodafone gprs ayarlarını bulabilirmisiniz ??? Acil

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
vodafone sitesine kayıt ol yaptır

eixsss

eixsss

Üye
hocam bilginiz olsun diye soylüyorum spot felan aliyorsunuz ama , telefonu 250ye veriyorlar sence baskalari neden almiyor ofiyattan? solimmi bordunu cinden getiriyorlar diger kalan parcalarida burda toplama yapiyorlar..bendede gayet guzel ve garantili bir telefon ben senin yerinde olsam spot alicagma ikinci el ama faturali veya garantisi bitmiş sonuçta 550 tlden alinmiş tel alirdim 2inci el olsa dahi...;) yani aslinda orjinal mal almak istiyorsan bence boyle yap toplama alicagina...artik insanlar aldiklarinda bir teli telefonun ozellikleri arasinda sar degerleride on plana cikiyor ...saygilarimla..

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
hocam bilginiz olsun diye soylüyorum spot felan aliyorsunuz ama , telefonu 250ye veriyorlar sence baskalari neden almiyor ofiyattan? solimmi bordunu cinden getiriyorlar diger kalan parcalarida burda toplama yapiyorlar..bendede gayet guzel ve garantili bir telefon ben senin yerinde olsam spot alicagma ikinci el ama faturali veya garantisi bitmiş sonuçta 550 tlden alinmiş tel alirdim 2inci el olsa dahi...;) yani aslinda orjinal mal almak istiyorsan bence boyle yap toplama alicagina...artik insanlar aldiklarinda bir teli telefonun ozellikleri arasinda sar degerleride on plana cikiyor ...saygilarimla..
kesnilikle

ahmt_0

Üye
herkese mrhaba f480 kullanıyorum ve şebeke sorunu var tel çekmiyor yardımcı olabilirmisiniz

murat0738

Üye
bende almanya dan getirttim f480i yi 115 euroya garanti yok getirenin üzerine kayıt yaptırttım ama yalnızca tek numara

bulutttttt

Üye
spot diyor cin malı demiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt