SE Satio Türkçeleştirme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asortix

Üye
    Konu Sahibi
SE Satio Türkçeleştirme sorunu
Öncelikle herkesin bayramını kutlar sağlık mutluluk ve başarılar dilerim.
Arkadaşlar böyle bir konu açma gereği duydum Çünkü 4 gündür gece gündür Satio cihazım için Türkçeleştirme yöntemlerine bakıyorum.Aşağıdaki yöntemleri tek tek denedim ve karşılaştığım sorunları ile birlikte yazıyorum.

-SEUS ile proğram güncelleme
db klasörü içinde 370 byte lik dosya oluşmuyor.
-Omnius SE ile flash atma
Proğram ücretli olmuş(benim şansıma) kredi istiyor.
-Setool2lite
Satio desteklemiyor.
İnanın inad oldu ya bu cihaz elimde kalcak ya da ben türkçe dil yüklüycem bi şekilde.İngilizce siteleri bile gezdim.Tabi ingilizcemin yettiği kadar.
Umarım yardımcı olabilecek birileri vardır.Şimdiden teşekkür ederim.
tekrar iyi bayramlar..

:vur:vur:vur:vur

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
bunu illegal yöntemi ile yapmayı denesen

asortix

Üye
    Konu Sahibi
Yokmu bu işi yapabilecek birileri??

minur

minur

Üye
biraz problemli bir işlem sanırım.bendeki vivaz türkçe ama seus ile güncelledim türkçesi silinmedi.
bir site de anlatılıyordu ama şu an site güncelleniyor sanırım o yüzden ordan bakamıyorsun..donanım ı iyice araştır sanırım orda da anlatılıyor

asortix

Üye
    Konu Sahibi
biraz problemli bir işlem sanırım.bendeki vivaz türkçe ama seus ile güncelledim türkçesi silinmedi.
bir site de anlatılıyordu ama şu an site güncelleniyor sanırım o yüzden ordan bakamıyorsun..donanım ı iyice araştır sanırım orda da anlatılıyor
İşlemin nasıl yapıldığı konusunda birazcık ipucu verirsen bulmam kolay olur sanırım.Belkide benim denediklerimden birisinden bahsediyorsundur?

--------------- Ekleme ---------------

Sorunumu hallettim..
Nasıl diye soracaksınız hemen açıklayım
üzerinden omnius için 1 günlük 9€ ödeyerek lisans aldım ve satio ya (U1_WESTERN-EUROPE_CDF1226_3403) flash attım. Cihazım türkçe ve unlock oldu.

iegbeykoz

Üye
ben beceremıyorum sanırım yaaa uyuz oldum sunu bırısı cok ıyı anlatsada yapamıyorum bu satıo turcem saticam sonunda :))) varmı oyle bı arkadas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt