5800 gps e bağlanamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
5800 gps e bağlanamıyorum
arkadaşlar hiç bir türlü gps e bağlanamadım gps bekleniyor yazıyo ve sonunda bağlantı yok dio lütfen yardım edin telefonu aldığım daha 1 gün bile olmadı:( arkadaşlar lütfen yardım edin siz aldığınızd ne yaptınız nasıl açtınız resimli olursa sevinirim ama her türlü yardım yapın lütfen :(

• Beğen
Tepkiler: SavinMe

kerim5534

kerim5534

Üye
harıtalara gır ılk sefer cevrım ıcı modda baglan harıtaları kapatmadan cık uygulamalarda yer programı var ona gır gps verisi ne tıkla secenekler uydu durumundan kac tane uydu bulduna bakabılırsın yerını bulduktan sonra burdan cıkıp harıtalara gıt ordada yerını bulmuştur ayarlardan cevrım dışı moda gec bundan sonra daha hızlı sekılde gps bulur ben suanda evın ıcınde denedım 1 dkka surmedı yerımı bulması:oke:

--------------- Ekleme ---------------

resım koymayı pek bılmıyorum ılk seferde 5 6 dakka surebılır kapalı ortamlarda doru duzgun calışmayabılır dıyebılır takma sonradan buluyor gps yı

YsF_90

YsF_90

Üye
garmin yükle tavsiye ederim. bu link de anlatılanları uygulayarak yükleyebilirsin.

deliorman555

deliorman555

Üye
Kerim5534 dediğin gibi yaptım ama uydu felan bulma dı napmam gerek acaba !!

SavinMe

SavinMe

Üye
kardes tüm ayarları yap snra sokaga cık öyle dene evin icinde uyduya baglanmaz !!!

JayJayyy

Üye
balkonda dene.

kerim5534

kerim5534

Üye
telın versıyonu ne v51 se bulması gerekır yer programında hıc mı uydu bulmadı bıde acık alanda dene v50 de 10 dkka ıcınde bulmustu ılk bende

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar gp i çözdüm yerimi buldu haritada ama bursa inegöl sokaklarla görükmüyor bi bakarmısınız sizdede de gözükmüyor mu? yada başka bir harita programı var mı ama sınırsız olsun

SavinMe

SavinMe

Üye
arkadaşlar gp i çözdüm yerimi buldu haritada ama bursa inegöl sokaklarla görükmüyor bi bakarmısınız sizdede de gözükmüyor mu? yada başka bir harita programı var mı ama sınırsız olsun

görünümü uydu yaptın mı kardes :d::d::ehe

SilentOne

SilentOne

Üye
gönümü uydu yapmassan görmez

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar uydu görünümü yaptım ama yine olmadı benim bulunduğum yeri kırmızı nokta gösteriyo ama hangi sokakta olduğumu göremiyorum sadece yeşil bir ekran var bu yüzden navigasyonda yapamıyorum

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar şimdi bilgisayardaki haritayada baktım inegöl gözükmüyor haritalara işlenmemiş biz en iyisi sınırsız harita bulalım

dedemme

Üye
slm arkadaşlr ben 5800 kulllnıyorum .. ovi mağzasına geçen grdim wilan ile bağlandım tema indrdim ama şimdi tekrara dniyorum aynı şeklde wilan ile ama sunucuya bağlanılamıyor diyor neden öle bişe olduu???lütfen en kısa zamn da cevap albilirmiyimm:allalla:

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
bende de dün sunucuya bağlanılamıyor diye bir hata verdi heralde sistem ile alakalı :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt