Samsung S5620 Monte video player programı?

Sponsorlu Bağlantılar

uqur1616

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S5620 Monte video player programı?
monte için video izleme programı var mı?bilgisayardan video dosyalarını mp4 yapıp tele atıyorum ancak açılmıyor desteklenmeyen çözünürlük diyor ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
çözünürlük telin ekran çözünürlüğü ile aynı olcak yoksa desteklemez

uqur1616

Üye
    Konu Sahibi
hızlı iletiniz için teşekkürler.telefonuma nasıl fw atabilirim?hangi video uzantılarını destekliyor bu monte yani ayrıyetten bi video programına gerek var mı?

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
fv işini [email protected]

adresini ekle detaylı anlatırım video çeviricisi ile çözünürlüğü küçültüp yapabilirsiniz

uqur1616

Üye
    Konu Sahibi
monte kullanan yok mu ya video nasıl atıyor hangi converter'i kullanıyor çözünürlüğü ne yapıyor yardım etsin biri :S

mami39

Üye
DVDVideoSoft Free Studio bu proğramı indir indir din vidioyu ordan 3 gp yap sorun kalmaz bende öyle yapıyorum

kiliç19

Üye
monte kullanıyorum ınternettekı vıdeoları oynatamıyorum bılen varsa lutfen yardımcı olabılırmı

dreamzone

dreamzone

Üye
formatını değiştirmeden monte de video oynatmak mümkün mü (dvix falan?)

humarbaz_

humarbaz_

Üye
monte kullanan yok mu ya video nasıl atıyor hangi converter'i kullanıyor çözünürlüğü ne yapıyor yardım etsin biri :S

format factory indir kullan on numara bi converter soldan ''tümünü mobile aygıtı seçiyosun sarı renkli olan mp4 320x240 avc seçip tamam diyosun dönüştürmek istediğin video yada filmi seçip başla diyosun bence totalden daha iyi bu f.factory

--------------- Ekleme ---------------

formatını değiştirmeden monte de video oynatmak mümkün mü (dvix falan?)
malesef :(

--------------- Ekleme ---------------

DVDVideoSoft Free Studio bu proğramı indir indir din vidioyu ordan 3 gp yap sorun kalmaz bende öyle yapıyorum
3gp en kalitesiz görüntü formatıdır h.264 320x 240 en kalitelisi budur

'efe

Üye
bide link koysanız süper olacak

merabalar68

Üye
"Total Video Converter HD 3.70" programını indirin kurun.Programı açın.
Açınca ekranda "new file(yada yeni dosya)" butonu olacak.ona tıklayın ve açılan kutucukta video dosyanızı seçin tamam diyin.Daha sonra ekrana çevireceğiniz formatlar penceresi gelecek..Video sekmesine girin ve mp4 formatına tıklayın 2 seçenek çıkar üsttekini tıklayın.Daha sonra tamam deyin..Ana pencere çıkar.Orda sağ altta "advanced" butonuna tıklayın alta yeni seçenekler oluşacak.ordan "profile :" kısmının yanından "mp4 video high quality" seçeneğini seçin.Daha sonra seçtiğiniz yerin sağında settings butonuna tıklayın.orda yeni pencere çıkar.video sekmesini seçin ordan..ve ekrana çözünürlük ayarları çıkacak.orda 320X240 ı seçin ve tamam deyin.sonra ana ekrandan "convert now" butonuna tıklayın ve videonuz dönüştürülene kadar bekleyin..tamamlanınca klasör otomatik açılıyor yeni videonuzu telefona atın ve rahatça izleyin.

NOT : Bunu anlattım çünkü yukardaki arkadaşın anlattığı iphone yöntemi video boyutunu çooook artırıyor.

ali3344

Üye
Samsung Kies ile convert yapabilirsin ben bu prg ile videoyu ceviriyorum gayet başarılı bir prg

ayyon

Üye
monte kullanıyorum ınternettekı vıdeoları oynatamıyorum bılen varsa lutfen yardımcı olabılırmı

tarayıcı olarak opera mini 5 sürümünü yükle o zaman internetten video izleyebilirsin

corrado18

corrado18

Üye
Any Vide Converter Kullan Şahsen ben kullanıyorum

bymuco60

Üye
~Kentucky`

~Kentucky`

Üye
Güzel bir Video converter programı ile bunu yapabilirsin videoyu 3gp ve çözünürlüğünüde 320x240 yaparak güzel izleyebilrisin.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
monte ile ilgili sorunlari olan varsa bana mesaj olarak ulassin.

selimasln41

Üye
samsung s3353 icin internetten video izleme programı bilen varsa lütfen link verebilirmi..Tskrlerrr

emin2515

Üye
merhaba

Takipçi Satın Al

Üst Alt