o zaman oyun bulabilirmisn
Q100 için ayrıca program v.s bulabilirsen çok sevinirim arkadaşım.
maalesef arkadaşım sadece telefondaki 4 adet mesaj sesini kullanabilirsin başka alternatifin yokdst q100 kullanıcısıyım arkadaşlar mesaj sesini değiştirebilen program varmı?

eğer vodafone kullanıyorsan müşteri hizmetlerini arayarak vodafone live,mms,internet ayarlarını isteyebilirsin karşıdaki kişi nasıl yapacağın konusunda yönlendiriyor.ben bu şekilde yükledim sorunsuz internete giriyorum.(opera miniyi yüklersen istediğin gibi nette gezersin) avea veya türkcell i bilmiyorum ama onlarda da aynı şekilde olabilir.arkadasım ınternet ayarlarını nasıl yapacagız yardımcı olabılırsen sevınırım
[Melodi Oluşturucu (Melody compose)]
Cep telefonunda farklı müzikal enstrümanların özel zil
tonları bulunur ve bunları profillere ekleyebilir veya
SMS zil sesi olarak ayarlayabilirsiniz.
mobiledit kullan biraz karmaşık ama işini görür.gm nin kendi sitesindeki pc suite ler çok basit işini görmez.mobiledit in tek kötü tarafı türkçe olmayışıbana gm suit proğramı lazım ... yazılımı upgrade etmek istiyorum ... yardımcı olursan sevinirim ..

Kılavuzda melodi oluşturucuda oluşturduğunuz sesleri "sms zil sesi" olarak kullanabilirsiniz diyor ama benim gördüğüm kadarıyla sadece zil sesi olarak kullanabiliyoruz. Yoksa yanılıyor muyum ?
biraz bana da açıklarsan şu olayı sevinirimHocam o dediğin samsung oyunlarını indirdim attım hafız kartına ama kur diyince JAR Bulunamadı diye bi yazı çıkıyor neden?
--------------- Ekleme ---------------
tamam ben olayı anladım eğer sizde böyle program oyun felan varsa msnime atarsanız çok sevinirim
--------------- Ekleme ---------------
msnimi yazmamışım[email protected]
hyr maalesef onun için iphone olması gerek tahminim ama olmuo oyunlar sadece ek olarak facebooktaki testler oluo..facebook a girildiğinde facebook oyunlarını çalıştırıo mu