DST Q100 yardım edebilirim

Sponsorlu Bağlantılar

angelman03

angelman03

Üye
    Konu Sahibi
DST Q100 yardım edebilirim
arkadaşlar general mobile DST Q100 hakkında yardım isteyen varsa telefon hakkında bilgi verebilirim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

• Beğen
Tepkiler: kenpachi82

megaorhan

Üye
o zaman oyun bulabilirmisn

angelman03

angelman03

Üye
    Konu Sahibi
o zaman oyun bulabilirmisn

samsung X 820 oyunları yardımcı olur ben x820 oyunlarını yükledim sorunsuz çalışıyor ekran çözünürlükleride aynı getjar.com tavsiyem ayrıca zedge.net sitesine de bakabilirsin

--------------- Ekleme ---------------

yinede çözemezsen philips 9@9w oyunlarıda sorunsuz çalışıyor

aydingucin

aydingucin

Üye
Q100 için ayrıca program v.s bulabilirsen çok sevinirim arkadaşım.

xenon06

Üye
dst q100 kullanıcısıyım arkadaşlar mesaj sesini değiştirebilen program varmı?

EfSaNe bEyTo

Üye
arkadasım ınternet ayarlarını nasıl yapacagız yardımcı olabılırsen sevınırım

angelman03

angelman03

Üye
    Konu Sahibi
dst q100 kullanıcısıyım arkadaşlar mesaj sesini değiştirebilen program varmı?
maalesef arkadaşım sadece telefondaki 4 adet mesaj sesini kullanabilirsin başka alternatifin yok :bilmm

arkadasım ınternet ayarlarını nasıl yapacagız yardımcı olabılırsen sevınırım
eğer vodafone kullanıyorsan müşteri hizmetlerini arayarak vodafone live,mms,internet ayarlarını isteyebilirsin karşıdaki kişi nasıl yapacağın konusunda yönlendiriyor.ben bu şekilde yükledim sorunsuz internete giriyorum.(opera miniyi yüklersen istediğin gibi nette gezersin) avea veya türkcell i bilmiyorum ama onlarda da aynı şekilde olabilir.

cybim

Üye
Kılavuzda melodi oluşturucuda oluşturduğunuz sesleri "sms zil sesi" olarak kullanabilirsiniz diyor ama benim gördüğüm kadarıyla sadece zil sesi olarak kullanabiliyoruz. Yoksa yanılıyor muyum ?

[Melodi Oluşturucu (Melody compose)]
Cep telefonunda farklı müzikal enstrümanların özel zil
tonları bulunur ve bunları profillere ekleyebilir veya
SMS zil sesi olarak ayarlayabilirsiniz.

slymnpmk

slymnpmk

Üye
Hocam o dediğin samsung oyunlarını indirdim attım hafız kartına ama kur diyince JAR Bulunamadı diye bi yazı çıkıyor neden?

tamam ben olayı anladım eğer sizde böyle program oyun felan varsa msnime atarsanız çok sevinirim

mfsos

Üye
bana gm suit proğramı lazım ... yazılımı upgrade etmek istiyorum ... yardımcı olursan sevinirim ..

angelman03

angelman03

Üye
    Konu Sahibi
bana gm suit proğramı lazım ... yazılımı upgrade etmek istiyorum ... yardımcı olursan sevinirim ..
mobiledit kullan biraz karmaşık ama işini görür.gm nin kendi sitesindeki pc suite ler çok basit işini görmez.mobiledit in tek kötü tarafı türkçe olmayışı:ehe

lider02

Üye
ben çok uğraştım olmadı....

melikq

Üye
banda şifre koyma laızm mesela sms açmada şifre sorsun tuş kilinde şifre sorsun yokmu öle

farizabi

Üye
Kılavuzda melodi oluşturucuda oluşturduğunuz sesleri "sms zil sesi" olarak kullanabilirsiniz diyor ama benim gördüğüm kadarıyla sadece zil sesi olarak kullanabiliyoruz. Yoksa yanılıyor muyum ?

Yok Öyle Bi şey Varsa O Sayfanın Taracıdan Çıktısını Al Koy Buraaya Göreyim

kenpachi82

Üye
Hocam o dediğin samsung oyunlarını indirdim attım hafız kartına ama kur diyince JAR Bulunamadı diye bi yazı çıkıyor neden?

tamam ben olayı anladım eğer sizde böyle program oyun felan varsa msnime atarsanız çok sevinirim

msnimi yazmamışım :D [email protected]
biraz bana da açıklarsan şu olayı sevinirim

ya lutfen arkadaslar bana da bi yardım...

BrinqMeToLiFe

BrinqMeToLiFe

Üye
ya bnde tema istiorm arkadaşım tema yükleniomu bna java tema yükle dedilerrrrr ama bn yapamadım yardım eder misin??:maxicep:

BrinqMeToLiFe

BrinqMeToLiFe

Üye
nie kimse bişi yazmadııııııııııııııııııııı : ): :

rocklider

Üye
facebook a girildiğinde facebook oyunlarını çalıştırıo mu

BrinqMeToLiFe

BrinqMeToLiFe

Üye
Takipçi Satın Al

Üst Alt