Telefon Tavsiyesi Peki 5730 mu 5800 mı?!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
Peki 5730 mu 5800 mı?!
Ben telefonu fazla kurcalayan biryim ve program kullanırım o yuzden sizce hangisini almalıyım.Sağlam olup benim elimde bozulmıyacak birini söyleyin lütfen!

--------------- Ekleme ---------------

5800 navigator nerde bulabilrim fiyat farkı var mı özellik farkı var mı?

• Beğen
Tepkiler: SavinMe

YsF_90

YsF_90

Üye
program açısından ikiside symbian biliyorsundur. sağlamlık yönünden de sağlam telefon ikiside sonuçta nokia. ama bazı 5800 larda fabrika hatası oluyor o da denk gelirse tabi sorunları bol.... 5800 navigation edition nerde bulursun bilmiyorum ama fiyat farkı yok sanırım. ki zaten normal bi 5800'ı da verisyon yükseltirken product kodunu navigation edition'a göre girersen versiyon navigation edition olur.

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
sizce hangisi yani 5800 yeni üretüm alıcam zaten ama

SavinMe

SavinMe

Üye
5800 kardes bu kdar cok kiside 5800'war bu yönden program ws.bir sürü özellik kesfedebilirsin bnde 5800 kullanıcısıyım hic bi sorunum yok yani anlıyacagın 5800...

JayJayyy

Üye
5800 sınırsız program.

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
5730 daha güzel ama sıfır olmalı

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
zaten 2sinide sıfır olarak alıcam ama ne bilim 5800 herkezin elinde var 5 yasındaki çocuk bile kullanıyor.

SavinMe

SavinMe

Üye
zaten 2sinide sıfır olarak alıcam ama ne bilim 5800 herkezin elinde var 5 yasındaki çocuk bile kullanıyor.

ona bakarsan dünyanın en iyi telefon firmasının telefonları Iphone'un modelleri heryerde war çinmalı 100 Tl ama şuana kdar çin malı 5800XpressMusic görmedm...:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt