Virtual Radio ile Kulaklıksız Radyo dinleyin ! Samsung Star uyumlu !

Sponsorlu Bağlantılar

kivana

kivana

Üye
    Konu Sahibi
Virtual Radio ile Kulaklıksız Radyo dinleyin ! Samsung Star uyumlu !
Arkadaşlar 240x400.net.ru sitesinden arakladığım bir programı sizlerle paylaşmak istiyorum ...

Virtual Radio !!!
İNDİR

Bu program ile Türkiye'den Süper fm ve Radyo İz'i kulaklıksız dinleyebiliyorsunuz. Programda bi ton ülkenin radyo frekansı mevcut. Program açıldığında Options/Channel Groups/Middle Eastern e giriyorsunuz ve 2 tr radyodan istediğinizi kulaklıksız dinleyebiliyorsunuz.

Hadi iyi dinlemeler ;)

• Beğen
Tepkiler: eminalp_64 ve adıman

Lacrymosa

Üye
İnternet bağlantısı kullanmadığına emin misin?

One907

One907

Üye
Bende çalışmadı yükleniyor yazıyor 5 dk bekledim birşey çıkmadı..

kivana

kivana

Üye
    Konu Sahibi
Bende çalışmadı yükleniyor yazıyor 5 dk bekledim birşey çıkmadı..

kardeş sendeki de wifi modeliymiş ... emin misin çalışmadığına ? bende takır tukur çalışıyor hatta dinletim dicem de fiziksel olarak imkansız gibi :)

belki de internet bağlantısı yapmadan denedin ... önce bir kablosuz ağ a bağlan sonra uygulamayı aç olacaktır bende olduğu gibi ;)

One907

One907

Üye
kardeş sendeki de wifi modeliymiş ... emin misin çalışmadığına ? bende takır tukur çalışıyor hatta dinletim dicem de fiziksel olarak imkansız gibi :)

belki de internet bağlantısı yapmadan denedin ... önce bir kablosuz ağ a bağlan sonra uygulamayı aç olacaktır bende olduğu gibi ;)

Yok dostum internet bağlantısı vardı ama yeniden deneyeyim bakalım.

kivana

kivana

Üye
    Konu Sahibi
bende bazen proyu açarken hata veriyor program ... fakat hiç programın açılamaması gibi bir sorun yok ... program açılıyor açıldığında da hemen bir frekansı çalıştırmak için yükleme yapmaya başlıyor ve yüzde 90 yüklüyor ... bazen yükleyemiyor falseli hata veriyor fakat bir kaç kez üst üste deneyince en sonunda açılıyor

not: tekrar edeyim bu sorun çok istisnai ... programın yüklenememe kurulamama gibi bir sorunu yok ... çatır çatır tabiri caizse çalışmakta ;)

free

free

Üye
bende montede kullanamadım kullanımını ayrıntılı açıklasanız

Üst Alt