5800 XP Medya Aktarımı Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bekocan0

Üye
    Konu Sahibi
5800 XP Medya Aktarımı Sorunu
Arkadaşlar 2 hafta kadar önce bir 5800 XP satın aldım. İlk hafta hiç sorun çıkarmadı. İkinci hafta arada bir ovi player ile medya aktarımı sağlamaya çalışırken "Yeterli alan yok >0 kb." gibi bir hata vermeye başlamıştı. Bazen PC Suite, bazen de media transferi kipinde çalıştırıyordum çözüyordum, fakat şimdi durumu çözemez oldum. Medya transferi kipinde çalıştırıyorum ve bilgisayarda hafıza kartı tamamen dolu görünüyor. Hafıza kartını biçimlendirmeyi falan da denedim ama olmuyor. Eğer Mass Storage kipini seçersem dosya aktarımı yapabiliyorum. Fakat ben Ovi Player'ı kullanmak istiyorum lütfen yardım edin :(

Lacrymosa

Üye
Aracı programlar kullanmayın arkadaş. Doğrudan yığın bellek modunda bağlayın atmak istediğiniz dosyaları telefona kopyala yapıştır yöntemiyle atsanız bir yeriniz eksilmez. Böyle sorunlar da çıkmaz.

bekocan0

Üye
    Konu Sahibi
Ama ben albüm bilgileri vsvs. bilgiler de ekliyordum yani çözümü yoksa ben de öyle kullanmayı düşünüyorum. Sonuçta bir sorun olmaması gerek değil mi :)

Lacrymosa

Üye
Ama ben albüm bilgileri vsvs. bilgiler de ekliyordum yani çözümü yoksa ben de öyle kullanmayı düşünüyorum. Sonuçta bir sorun olmaması gerek değil mi :)

Ben de senin gibiyim. Telefona bir şarkı attığımda şarkıyı besteleyen kişinin adının dahi şarkı bilgilerinde olmasını isterim ve tüm şarkılarımda tüm bilgiler eksiksizdir. iTunes kullanıyorum ben.(iPod ya da iPhone kullanmıyorum.) Sen de iTunes ya da benzeri bir programla şarkılarının bilgilerini, albük kapağını şarkının içine bilgisayar üzerinden gömersin. Daha sonra kopyala yapıştır şeklinde telefona atarsın.

bekocan0

Üye
    Konu Sahibi
evet dediğin şeyi ovi player ile de yapabiliyorum acaba itunes nasıldır ovi playerdan iyi midir ? neyse artık senin dediğin gibi yapacağız hocam napalım teşekkürler :)

Lacrymosa

Üye
Telefonla birlikte gelen CDlerdeki yazılımları saçma bulurum ki aslında öyledirler ve yüklemem pek. Yani Ovi Player'ı kullanmadım. Ancak iTunes benim işimi gördü. Bazı bilgileri elle yazıyorum. Size uyar mı uymaz mı bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt