Ekran kartı birleştirme??

Sponsorlu Bağlantılar

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
sen iste yeterki koyarım resimlerini felan çekip bende çok merak ediyorum nasıl olacak:oke:

Symbiont

Üye
Tamam Bekliyorum

kKORAY06

Üye
hakan kardeşim böle bi olanak yok derdim ama resmi görünce kesinlikle olur ama ankarta bagmak lazım:d

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
anakart kolay koray:D

Symbiont

Üye
ya işlemcin onunda hızının iyi olması gerek

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
onada sıra gelecek inşallah şimdilik biraz hızlı:)

xwp

xwp

Üye
crosfire olayını intelin sponsorluğunda marmara üniversitesinde bizzat kendi pcmde denemiştim ama tavsiye etmem çok ısınıyo

hicaz_25

Üye
arkadaşlar böyle birşey mümkn olmaz..evet iki ekran kartı slı ile birbirine bağlanır ama ikisinininde modeli aynı olması lazım..yani 2 tane aynı ürün olması lazım ancak öyle bağlanılır ve kullanılır....örnek verecek olursak 8600 gt ile 6800 slı destekli ekran kartları birbirine bağlanamaz....

ahmetoski

Üye
ya benimde 512 lik ehran kartım var ama ekrankartı öhrenme programında 256 lık yazıyo bide 512lik oyunlar yavaşlıyor nasıl hepsini kullana bilirim:nono:

one_la

Üye
ya benimde 512 lik ehran kartım var ama ekrankartı öhrenme programında 256 lık yazıyo bide 512lik oyunlar yavaşlıyor nasıl hepsini kullana bilirim:nono:

Belki ekrankartın paylaşımlıdır ondan olabilir + Kasayı aç bak ama kablolara karışma kısa devre yaparsın :D

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
ati radeon hd 5600 ddr5 128 bit ' te bu mümkün mü ?

Üst Alt