5800 Wlan-M google yardım lütfen...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GIRISKAN

Üye
    Konu Sahibi
5800 Wlan-M google yardım lütfen...
S.a arkadaslar 5800 ıma format attıkdan sonra wlana sürekli baglı kalamıyorum mesela youtube actıgım anda baglanıyo kapadıgım anda gidiyo baglantı..
çevrim içi süreyi sınırsız yaptım degişen bişi olmadı acaba napmam lazım?
bide normal bilgisayardaki gibi tarayıcısı olan googgleyi nerden indirebilirim..
yardımlarınız için tesekkürler

YsF_90

YsF_90

Üye
sen programda iken açılıp çıktığında kapanması senin için faydalı şarj ömrünü uzun tutar. devamlı bağlantıda kalmak için bağlantı yöneticisinden kablosuz ağlara girip bağlan dediğin zaman devamlı açık kalıyor bende. sende dene zarar etmezsin.

ayrıca nasıl bir tarayıcı istediğini tam anlamadım

GIRISKAN

Üye
    Konu Sahibi
sen programda iken açılıp çıktığında kapanması senin için faydalı şarj ömrünü uzun tutar. devamlı bağlantıda kalmak için bağlantı yöneticisinden kablosuz ağlara girip bağlan dediğin zaman devamlı açık kalıyor bende. sende dene zarar etmezsin.

bağlantı yöneticisinde kablosuz agları bulamadım kardes :(

scuf

scuf

Üye
internete girmeden önce wlan ara kısmına gelen wlanı bulduğunda bağlan de sürekli bağlı kalması lazım eğer internete girpte wlan aratırsan programdan çıkınca wlan bağlantında kesilir.

AlpReis

AlpReis

Üye

Normal olan zaten devamlı açık olmaması, hem zararlıda, tarayıcı kısmını bende anlamadım:islik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt