nokia 5230 gps bekleniyor problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5230 gps bekleniyor problemi
navigasyona girdiğimde araç sürme kısmından yer belirleyip sür dediğimde gps bekleniyor diyo nasıl çözebilirim lütfen yardım

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
    Konu Sahibi
kimsenin bi bilgisi yok mu ???:off:

Lacrymosa

Üye
Uyduya bağlanmadan navigasyon yapamazsınız. Öyle diyecektir tabii ki. Önce uyduya bağlanın.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Eğer yardımlı veya şebeke tabanlı gps değilde sadece tümleşik gps kullanacaksan bağlanman 5 dakika hatta daha fazlada sürebilir

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
    Konu Sahibi
tmm saolun
yani şebeke tabanlı seçince daha hızlımı olucak

TaZZzZ

TaZZzZ

Üye
şebeke tabanlı daha hızlı olur ama ona kontör dayanmaz..:)

academi48

Üye
arkadaşım yazılım güncelle. ücretsiz kullansan bile çok hızlı bağlanacak yeni yazılımdan sonra.

araziarazi

Üye
Telefon'un ayarlar bölümünde gps bağlantı ayarları gibi biyer vardı ordan wifi ile bağlan'ı işaretli konuma getirmelisin.
Telefonda wifi yok fakat işaretten sonra gps'in bağlantı sorunu ortadan kalkıcak arkadaşım.
Bende şans eseri kendi telefonumda aynı sorunu yaşadım ve bu şekilde çözdüm...

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

wagh

Üye
muhtemelen telefonun çekim gücü iyi olmayan bir yerdedir.bir de antenini fazla kapatmayın.

142m

Üye
ovi mapstan yeni navigasyon programını indir. konumlamayı daha çabuk bulduğu için navigasyonu hızlı kullanabilirsin.

TaZZzZ

TaZZzZ

Üye
Telefon'un ayarlar bölümünde gps bağlantı ayarları gibi biyer vardı ordan wifi ile bağlan'ı işaretli konuma getirmelisin.
Telefonda wifi yok fakat işaretten sonra gps'in bağlantı sorunu ortadan kalkıcak arkadaşım.
Bende şans eseri kendi telefonumda aynı sorunu yaşadım ve bu şekilde çözdüm...

yardımlı tümleşik bluetooth ve şebeke tabanlı gps ler war ayarlarda sadece sende nasıl wifi gps oluyo onu anlamadım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt