Telefon Tavsiyesi n97 mi x6 mı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultrayasin74

ultrayasin74

Üye
    Konu Sahibi
n97 mi x6 mı
arkadaşlar n97 yoksa x6 tavsiye edersiniz???
şimdiden teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: SavinMe

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Eğer paran varsa ben iphone derim o telefonlara hiç bulaşma :oke:

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
n97

SavinMe

SavinMe

Üye
Eğer paran varsa ben iphone derim o telefonlara hiç bulaşma :oke:

arkadsım esas Iphone'a bulasma bnce =)) bana kalırsa x6 tipi felan daha kibar daha hos duruyor özellik olarak n97 daha ii dir ama :oke:

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Arkadaşın dediği gibi i-phone daha mantıklı ama tercih yapmak gerekirse N97 Özellikle 32 GB olanı bayağı götürür kullanıcısını.

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
N97 derim :oke: ama x6 da fena değil hangisini alırsan al pişman olmazsın:D

ultrayasin74

ultrayasin74

Üye
    Konu Sahibi
n97

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
x6 Diyorum

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
X6 tabi ki. N97 ile tüm özellikleri işlemcilerine kadar aynı. X6'da kapasitif ekran var bu yüzden dokunmatik hassasiyeti N97'de çok daha iyi. Ayrca X6 çok daha güncel bir telefon ;)

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
arkadsım esas Iphone'a bulasma bnce =)) bana kalırsa x6 tipi felan daha kibar daha hos duruyor özellik olarak n97 daha ii dir ama :oke:

Kibar durması mı daha önemli yoksa özellikleri mi ? iphone de ısrarlıyım oyunlarını ve dokunmatiğini gördün mü de nokıa diyosun :nono:

mesav

Üye
iphone un video çekimi X6 nın yanında sıfır kalır. Ben X6 kullanıyorum gayet memnunum ve iphone veya N97 gibi kaba durmuyor gayet güzel ve kibar duruyor

blackwhite_52

blackwhite_52

Üye
n97 x6 ikisi de bir birinden güzel sadece ebat olarak fark göstere bilir ama hemen heme özellik olarak pek fark lı sayılmaz
benim fikrim sen özellik olarak ne arıyorsun( yüksek saklama kapasitesi;kamera ; görsellik ;donanım ;şasj süresi vb )
bunlara yogunlaşarak istediğin modeli alabilirsin sonuçda ikiside güzel model
iphone diyen arkadaş burda bir yanlışlık var gibi usta iki seçenek sunulmuş 3 değil
iphone kendi sınıfında klas renkler ve zevkler tartışılmaz tabi ama illede görüntü ve donanım diyorsan
samsung galaxy s androit 2.1 froya sony x10 Android OS 1.6 motorola droid x google Nexus One modellerine
bir göz at istersen tabi bunlarda renk ve zevk işi birde % 80 maliyet

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bencede x6 n97 nin sesi az çıkıyor ve çılız çıkıyor benim 5800 bile n97 den daha net ve gür çıkıyo

SilentOne

SilentOne

Üye
n97 mini daha sık hoş sexi :D:D.D

oxeman

Üye
tabiki x6 daha yeni teknoloji kapasitif ekran klavye gibi fazlalık kaldırılmış n97 çok problemli cihaz alanlar kurtulmaya çalışıyor

Zigore

Üye
Kesinlikle Nokia N97 derim ben.. N97'nin kamerası ve hafızası çok dah iyi ve Nokia'nın amiral gemisi olduğu için de bir ayrıcalığı var.. ;) :D Ama sen bilirsin...

JayJayyy

Üye
x6 tabiki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...