dis fircalamak orucu bozarmi

Sponsorlu Bağlantılar

cassiolincoln10

cassiolincoln10

Üye
    Konu Sahibi
dis fircalamak orucu bozarmi
dis fircalamak orucu bozarmi??

cok önemli bir konu bence...
dis fircalamak orucu bozmaz ancak dis macunu kullanirsak ve boagzimizdan gecerse ozaman tehlikelli olabilir oo yüzden dis mahcunsuz tercih ederim ;)

• Beğen
Tepkiler: okkankaya

Revengeful

Emekli Yönetici
Dİkkatli bir şekilde yapmaya çalışıyorum. Zaten sahurda yiyip içtikten sonra fırçalarsın sorun olmaz...

sek00

sek00

Üye
yani shurda frçalayalm sorun yok

RedColt

RedColt

Üye
Diş fuırçalayınca shurdan sonra çok susuzluk yapıyor :D

sinan-19

sinan-19

Üye
sahurda fırçalarsanız acayip susarsınız ben ramazana özel olarak günde bir kere iftardan sonra fırçalıyorum en iyisi de bu bence
:oke:

okkankaya

okkankaya

Üye
bencede sahurda fıçalayıp yatmak en doğrusu ben öyle yapıyorum

bybilal

bybilal

Üye
yanii sahurda fırçalamak en iyisi

konyarapp

Üye
Diş fuırçalayınca shurdan sonra çok susuzluk yapıyor :D

gerçekten öyle.Sahurda fırçaladıgım zaman sabah acayip bir susuzluk hissi.Ama yinede hem iftarda hem sahurda fırçalıyorum XDXD

---------------ekleme-------------------------

Diş fırçalamak orucu bozar mı?

Diş fırçalamakla oruç bozulmaz. Bununla birlikte, diş macunun, misvak parçalarının veya suyun boğaza kaçması halinde oruç bozulur. Orucun bozulma ihtimali dikkate alınarak, dişlerin imsakten önce ve iftardan sonra fırçalanması uygun olur. (5) (forumdan Alıntı )

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Diş fırçalamak orucu bozar mı?

Diş fırçalamakla oruç bozulmaz. Bununla birlikte, diş macunun, misvak parçalarının veya suyun boğaza kaçması halinde oruç bozulur. Orucun bozulma ihtimali dikkate alınarak, dişlerin imsakten önce ve iftardan sonra fırçalanması uygun olur. (5) (forumdan Alıntı )
güzel cevap:
Orucu bozmaz arkadaşlar, bogazdan bişey geçmedigi sürece.

rapman

rapman

Üye
boğazdan bir şey geçmesin yeter.

levasinay

levasinay

Üye
riske girmeye gerek yok sahurdan sonra fırçalayın sonra su için

Soraux

Soraux

Üye
Benim bildiğime göre mekruh

hrn_07

hrn_07

Üye
sahurdan sonra hemen fırçala su iç tamam ben böyle yaptım hep :D artık seneye bir dahaki oruç :)

Üst Alt