Yeni Konu'ya Link Ekleme Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nejdet can

nejdet can

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Konu'ya Link Ekleme Sorunu
Sayın Yöneticiler , Arkadaşlar

Yeni konu açarken normal şekilde Program Linkimi ekliyorum ama aşağıda örnek olarak ekran alıntısını verdiğim şekildeki gibi Link eklemeyi istiyorum ama beceremedim Konuma Linklerimi aşağıda verdiğim örnekteki gibi nasıl ekleyebilirim... yardımcı olursanız sevinirim...

Saygılarımla; nejdet can

Revengeful

Emekli Yönetici
Bolca oyun ve program paylaşımı yaptığında negative sana o yetkiyi veriyor

Mert

Mert

Üye
Ya da 5.000 mesajı devirdiğinde

Revengeful

Emekli Yönetici
5000 mesajla alakası yok. Albay olamayanlardada var

--------------- Ekleme ---------------

Haa bide ayın üyesi olursan verirler

nejdet can

nejdet can

Üye
    Konu Sahibi
Bolca oyun ve program paylaşımı yaptığında negative sana o yetkiyi veriyor

Teşekkür ederim şimdi anladım bende diyorum niye yapamıyorum çıldırdım deli oldum yahu açıklamalarınız için teşekkürler...

nejdet can

nejdet can

Üye
    Konu Sahibi
Ya da 5.000 mesajı devirdiğinde

Teşekkür ederim şimdi anladım bende diyorum niye yapamıyorum çıldırdım deli oldum yahu açıklamalarınız için teşekkürler...

Revengeful

Emekli Yönetici
Sen yapmadiysan mod lar yapmıştır :oke:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Açtığınız konu kaliteliyse bölüm moderatörü içeriği resimdeki gibi eklenti haline getirir. Eklenti yetkisi almak için konu veya mesaj sayınızın belli bir sayıya ulaşmasına gerek yok, kaliteli paylaşım yapıyorsanız bu yetkiye sahip olabilirsiniz. Yetkiyi almak için başvuru yapmanız gerekir, uygun görülürse verilir.

hdr...

hdr...

Üye
allah razı olsun o zman :D

nejdet can

nejdet can

Üye
    Konu Sahibi
walla ben fazla mesaj felan yazmamıştım ama bende ginede oldu http://www.maxicep.com/java-uygulamalar-programlar/kankamsn-versiyon-0-5-son-surum-258104.html bu konuyu baya onceden açmıştım ama bahsettiğin şey oluşmuş...

sanırım direkt link olunca oluşuyo.bahsettiğiniz 5000 msj felan direkt maxicep'e uploada izin verio sanırım....

evet konunuza baktım olmuş hemde tam olmuş mesaj sayınız az olduğu halde olmuş ama nasıl olmuş:hmmm önemli olan burası bu konuya linki nasıl eklediğinizi anlatabilirmisiniz..

Açtığınız konu kaliteliyse bölüm moderatörü içeriği resimdeki gibi eklenti haline getirir. Eklenti yetkisi almak için konu veya mesaj sayınızın belli bir sayıya ulaşmasına gerek yok, kaliteli paylaşım yapıyorsanız bu yetkiye sahip olabilirsiniz. Yetkiyi almak için başvuru yapmanız gerekir, uygun görülürse verilir.

Açıklayıcı bir cevap size ve diğer bütün cevap yazan arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım...

hdr...

hdr...

Üye
evet konunuza baktım olmuş hemde tam olmuş mesaj sayınız az olduğu halde olmuş ama nasıl olmuş:hmmm önemli olan burası bu konuya linki nasıl eklediğinizi anlatabilirmisiniz..

normal ole ekledim :D

bak ne dior

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Modlar sizin yerinize eklemeleri yapıyor arkadaşlar sadece tek sorun 100kb için 60 saniye bekleten siteler :ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
4shared,uploaded.to,uploading gibi bekletmeyen sitelere upload yapılırsa hem konu açılmında beklenilmez hem dosyanın silinmesi sorunu pek olmaz.

^^Positive^^

Üye
500 mesaja ulaştığın zaman
-Profiliniz
-Üyesi Olduğu Gruplar
-Dosya ekleme grubu
-Gruba gir

Yap Sonrada Negative ye mesaj çek o seni gruba alır..... Ama tekrar söylüyorum 500 mesajı geç...
Ondan sonra dosyayı eklenti olarak yükleyebilirsin........

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt