Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N81 8 GB alıyorum.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neoorog
Üye
Konu Sahibi
N81 8 GB alıyorum.
Bu telefon Nokia N81 8 GB arkadaşlar, USB giriş kısmı hafif çıkık, garantisi yok, aksesuar olarakta kulaklığı var.
Bu telefonu 100 liraya aldım sizce nasıl, yarın kargolanacak.
Kasa değiştirilecek onun haricinde teknik bir sorunu yok.
OğuzcanAbi
Üye
iyi yapmisin 8gb hafiza karti o para fiyat uygun al bence
hayirli olsun
Kingmortall
Üye
iyi yapmışın değiştir kasayı kullan 0 gbi
anl_tr
Emekli Yönetici
iyi almışsn piyasası 200 civarı ama temizleri.Senin telefon temiz gibi durmuyor ,kasayı degiştirecekmişsin sorun olmaz.Ancak usb girşi çalışıyor degilmi çünkü 8gb da dosya transferini usbden yapman daha hızlı olur.
Arkadaşın sd den bahsettiğinin nerden biliyorsun.Belki memory stick ten bahsediyodur.sony marka 8 gb si 116 tl.
Tel banada baya ucuz geldi. Ucuz etin yahnisi yenmez derler ama umarım sorun çıkmadan uzunca kullanırsın kardeşim.
Ama alır almaz hdd sini hdd tune ile tarat bad sektör olmasın.Kızağıda 4-5 kez hızlıca aç kapa.Ekran bembeyaz olursa film değişmesi gerekir.Son olarak kameralarını ,wi-fi, bluetooth v.s donanımlarını incele.
Sorun çıkarırsa iade et çünkü bi parçası arızalıysa veya tamir görmüşse emin ol hayır gelmez. Parana ve sinir sistemine yazık olur.