N81 8 GB alıyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neoorog

neoorog

Üye
    Konu Sahibi
N81 8 GB alıyorum.
Bu telefon Nokia N81 8 GB arkadaşlar, USB giriş kısmı hafif çıkık, garantisi yok, aksesuar olarakta kulaklığı var.

Bu telefonu 100 liraya aldım sizce nasıl, yarın kargolanacak.

Kasa değiştirilecek onun haricinde teknik bir sorunu yok.

OğuzcanAbi

Üye
iyi yapmisin 8gb hafiza karti o para fiyat uygun al bence
hayirli olsun

Kingmortall

Kingmortall

Üye
iyi yapmışın değiştir kasayı kullan 0 gbi

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
iyi almışsn piyasası 200 civarı ama temizleri.Senin telefon temiz gibi durmuyor ,kasayı degiştirecekmişsin sorun olmaz.Ancak usb girşi çalışıyor degilmi çünkü 8gb da dosya transferini usbden yapman daha hızlı olur.

neoorog

neoorog

Üye
    Konu Sahibi
Satan arkadaşın paraya ihtiyacı var ondan fiyat böyle uygun, kasa fiyatları nedir acaba ?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Satan arkadaşın paraya ihtiyacı var ondan fiyat böyle uygun, kasa fiyatları nedir acaba ?
50 bilemedin 60 lira falandır modeline göre değişiyo mesela n95 80 milyon n73 50 lira

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
iyi güzel telefon hayırlı olsun işallah başka problemi yoktur

neoorog

neoorog

Üye
    Konu Sahibi
Bunlarda telefona ait yeni resimler. Bugün kargolandı inşallah yarın elime ulaşacak. :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Şimdiden Güle Güle Kullan :)

neoorog

neoorog

Üye
    Konu Sahibi
Herkesten ALLAH razı olsun, daha iyileri sizlerin olsun. ;)

khytr89

khytr89

Üye
naptın ya 16gb micro sd ler o fiyata 50 tlye 8gb microsd alabilirsin

Arkadaşın sd den bahsettiğinin nerden biliyorsun.Belki memory stick ten bahsediyodur.sony marka 8 gb si 116 tl.

Tel banada baya ucuz geldi. Ucuz etin yahnisi yenmez derler ama umarım sorun çıkmadan uzunca kullanırsın kardeşim.

Ama alır almaz hdd sini hdd tune ile tarat bad sektör olmasın.Kızağıda 4-5 kez hızlıca aç kapa.Ekran bembeyaz olursa film değişmesi gerekir.Son olarak kameralarını ,wi-fi, bluetooth v.s donanımlarını incele.
Sorun çıkarırsa iade et çünkü bi parçası arızalıysa veya tamir görmüşse emin ol hayır gelmez. Parana ve sinir sistemine yazık olur.

neoorog

neoorog

Üye
    Konu Sahibi
Bana kesinlikle bir kasa lazım.

Telefon geldi tuş takımları falan dağılmış biraz.

Kasayı değiştirmem gerekiyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt