Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cepten internet Hız ölçme programı, yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alicankavrar
Üye
Konu Sahibi
Cepten internet Hız ölçme programı, yardım
biraz baktım ama bulamadım,
vodafone cepnet kullanıyorum telefonum Nokia X6 16GB / Symbian OS v9.4, Series 60 rel.
Uygun bir net hızını ölçebileceğim bir program yada bir site var mı?
etherkes
Üye
Download hızını öleçebilirsin şöyle; ev ekranında sağ üste tıkla saatle beraber çift yön işareti cıkacak, sonra yön işaretlerini seç bu menüden bağlantı yöneticisi sonra hangi bağlantıdan girdiysen orayı seç görürsün download hızını...
Alicankavrar
Üye
Konu Sahibi
buna göre ağır bir siteye giriş işlemi yaptırmaya çalıştım ve ortalama hızım 47kb çıktı sadece. Bu normal mi?
SavinMe
Üye
cepnete göre süper bile bence ben pc den giriyorum cepneti telefonu kullanarak 25kb download hızı
Alicankavrar
Üye
Konu Sahibi
ama ay yeni başladı yani hızımın 3-4 mb olması gerekmezmiydi? 100mb sınırını aştığımı sanmıyorum. Neyse bağlantımın sorunu var sanıyodum
SavinMe
Üye
kardes o 7.1 intenet hız erisimi felan yalan en iyi en yükses performans o ... normal evdeki modem bile 3-4 mb yapamıo telfn nasıl yapsn (:
Alicankavrar
Üye
Konu Sahibi
ama yinede 7mbt e kadar hız vadediyorlar, tamam 7mbt kesin demiyolar ama göz var nizan var! 7000 nere 47kb nere...
ben kabloyla bağlanıyorum arkadaş bluetouth ile adam 20 kb hız görüyor walla.ben yarısı bile değil.birde bütün herşeyini ben yaptım.bu şansmıdr nedir anlamadım.cepnet ile ilgili okadar çok şey varki yok pro yok ayar yok bilmem ne hepsi hikaye..bütün herşey sinyal gücü ve şans başka bişey değil