:hmmm
minoo Üye ya sana demedim öyle mi anladın Deniz Seki-Apta! şarkısnı dinliyorum.şarkıya taktm dedim yani
Tuba Üye minoo' Alıntı: Apt.L'a taktım! Genişletmek için tıkla ... Revengeful' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... evet mert doğru söylüyor daha demin banada dedi bende dinledim minoo' Alıntı: ya sana demedim öyle mi anladın Deniz Seki-Apta! şarkısnı dinliyorum.şarkıya taktm dedim yani Genişletmek için tıkla ... Revengeful' Alıntı: Senin napacagin belli olmaz Genişletmek için tıkla ... minoo' Alıntı: aşk olsn şu ana kdr kime hakaret ettim ben vay be..kırdınz kalbimi Genişletmek için tıkla ... kırmayın Pınar 'ı Mert ben biliyorum sana demedi ki
minoo' Alıntı: Apt.L'a taktım! Genişletmek için tıkla ... Revengeful' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... evet mert doğru söylüyor daha demin banada dedi bende dinledim minoo' Alıntı: ya sana demedim öyle mi anladın Deniz Seki-Apta! şarkısnı dinliyorum.şarkıya taktm dedim yani Genişletmek için tıkla ... Revengeful' Alıntı: Senin napacagin belli olmaz Genişletmek için tıkla ... minoo' Alıntı: aşk olsn şu ana kdr kime hakaret ettim ben vay be..kırdınz kalbimi Genişletmek için tıkla ... kırmayın Pınar 'ı Mert ben biliyorum sana demedi ki
-YARINIYOK- Üye haltie' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... somurtma bakim minoo' Alıntı: Minnosuma taktim.bi türlü engelleri asamiyorz Genişletmek için tıkla ... Allah yardım etsin canım
haltie' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... somurtma bakim minoo' Alıntı: Minnosuma taktim.bi türlü engelleri asamiyorz Genişletmek için tıkla ... Allah yardım etsin canım
-YARINIYOK- Üye haltie' Alıntı: kimsiniz pardon tanıyamadım Genişletmek için tıkla ... tanıtayım o zaman