Samsung Wave Akıllı Kilit

Sponsorlu Bağlantılar

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Wave Akıllı Kilit
Arkadaşlar Google a Samsung Wave akıllı kilit yazdığım zaman bir çok sitede telefonun tanıtımında akıllı kilit özelliğinin olduğu hatta Wave de geliştirildiği yazıyor. Ancak telefonun neresine baktıysam bu özelliği bir türlü bulamadım. Bu özellik cihazda mevcutmu mevcut ise nasıl kullanırım. Şimdiden Teşekkürler.

Lacrymosa

Üye
Değil. Varsa bu telefonu atayım. :D Hiçbir yerinde yok. Ben de aramıştım.

ahmetaksu131

Üye
arkadaslar yok yok yok bu telde bole bısey menuyu deştım yınede bulamadım

ultraslan_1980

ultraslan_1980

Üye
5603 te var dı bunda yok:::(

GOKHAN44

Üye
akıllı kilidi açıklıyorum telefon kilitli iken ekranı iphone gibi kaydır tuş kilidi açılacaktır ayrıca iphone gibi değil yukarıyada kaydırsan açılır

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
akıllı kilidi açıklıyorum telefon kilitli iken ekranı iphone gibi kaydır tuş kilidi açılacaktır ayrıca iphone gibi değil yukarıyada kaydırsan açılır

Dostum saol ama o bilindik ekran kilidi sormak istediğim o değildi. Umarım önümüzdeki güncellemelerde bu akıllı kilit durumu gerçekleşir işe yarıyan birşeydi

furkant

furkant

Üye
Akıllı killit dediği işte o kardeş mesela n97 de yok öyle birşey

firrat

Üye
slm arkadaşlar bende wawe kullanıcısıyım tahminim üzere ekrana dokunarak yukarı veya yana doğru kaydırarak açmak normal kilit, ama akıllı kilit tuş kilidine uzun basılı tuttuğunuzda direkt olarak açılmasıdır, emin olmamakla birlikte böyle tahmin ediyorum...

erem.qns

erem.qns

Üye
Akıllı kilit: Örnein C harfini seçtin. Ekran aktifken parmağınla C çizersen tuş kilidi kalklar.
Lindy de kullanmıştım ama Wave de mevcut değil malesef :naughty:

eaagent

eaagent

Üye
bada 2 .0 la gelcek emnm görmüştüm

aral_133

Üye
Bada 2.0 ile geleceği söylenmiştir.. Bekliyoruz büyük bir merakla..

havzali.55

Üye
tesekkurler

feyzammm

feyzammm

Üye
bada 2.0 da değişik bişey var ama akıllı akılsız bilmiyorum tuş kilidi düğmesine basıyorum parmağımı ekrana koyuyorum kaldırmadan telefonu her hangi bir yöne sallıyorum kilit açılıyo

Üst Alt