18.09.2010 Xpeed Premium 5800XM CFW (N97 Tabanlı) 4x4 /4x5 Menü

Sponsorlu Bağlantılar

arfter

arfter

Üye
biraz acemilik işte ilk baştaki konuyu dikkat etmemiştim telim bataryasını çıkarıp bekledim biraz ondan sonra taktım çalıştırdım oldu ben koto köylünün en son gider ayak verdigi şekikde yaptım ama mesüsü ilk baştaki resimdeki gibi oldu neden acaba

--------------- Ekleme ---------------

bu RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01 degiştirip yaptım ama menü böyle olamadı sebebi nedir acaba
telefondanmı ayar yapılıyor

Menuyü kendiniz ayarlayacaksınız!..,

Kotukoylu'nun yaptığı, 2 tane olan Ana Ekran (HS) uygulama kısayolu eklentisinin sayısını 5'e çıkarmak. Böylece Ana Ekranda resimdeki gibi 5 tane uygulama kısayolu eklentisi kullanabiliriz!.., :oke:

ozkan1979

ozkan1979

Üye
Menuyü kendiniz ayarlayacaksınız!..,

Kotukoylu'nun yaptığı, 2 tane olan Ana Ekran (HS) uygulama kısayolu eklentisinin sayısını 5'e çıkarmak. Böylece Ana Ekranda resimdeki gibi 5 tane uygulama kısayolu eklentisi kullanabiliriz!.., :oke:

biraz anlatırmısın menü ayarlar gibi

birde son birşey sorcam telefona fon atmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim nasıl yapıldıgı hakkında hiç bilgim yok yada anlatımı olan bir konu varmıdır sitede ben bulamadım biraz yardımcı olrmusun

çok teşekkür ederim

arfter

arfter

Üye
Ana ekranda "seçenekler"e tıklayın. Daha sonra "içeriği düzenle"ye tıklayın.
Bundan sonra ekrandaki eklentilere tıklayarak kaldırabilir, yine "seçenekler > içerik ekle" diyerek de ekleme yapabilirsiniz.

"İçerik ekle" de kısayol çubuklarını görebilirsiniz.

Kolay gelsin!

Arkadaşlar Bende Kurdum Bunu Ama Beni Aradıkları Zaman Telefonum çalmıyor Yardımcı Olur Musunuz Çok acil Şimdiden Teşekkür Ederim Herkeze ..

Şimdi Sıfırdan Kurdum Ama Gene Arayanda Telefon Çalmıyor Nede Ekranda Arayana Gösteriyor Normal Gözüküyor Telefon Ne Yapmam Gerek Lütfen Bir Yardım Edin ... Gecede Yola Çıkmam Gerek Arayanlar Olucak Halletmem Gerek :(

En güncel dosyaları kullanmanız gerekiyor!..,

üstteki 2 dosyayı da indirin.

2. linkteki rofs2 dosyasını 1. linkteki ile değiştirip 1. sayfadaki yönergeleri izleyin.

Kolay gelsin!

xxcc

xxcc

Üye
Arkadaşlar banada yardım edebilecek yok mu yükledim bunları ama telefonla aradıkları zaman çalmıyor telefonum acil yardım edin lütfen

arfter

arfter

Üye
birde son birşey sorcam telefona fon atmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim nasıl yapıldıgı hakkında hiç bilgim yok yada anlatımı olan bir konu varmıdır sitede ben bulamadım biraz yardımcı olrmusun

Yazı tipini 2 şekilde değiştirebiliriz.

1.si stone2627 arkadaşımız anlatmış;

MonotypeImaging_FlipFont_v5_2_1_Express programı kur. daha sonra flipfonts123 resme gir ve keyfine göre font beğen. sonra beğendiğin fontu flipfont klasöründe bul( ismine göre ). yükle.

sonra programa gir ( sistem veya uygulamalarda) yüklediğin fontu seç. telefonu yeniden başlat...

2.si

Kullanamak istediğiniz yazıtipini 4'e çoğaltın ve isimlerini aşağıdaki gibi değiştirin.

s60snr.ttf
s60ssb.ttf
s60tsb.ttf
S60ZDIGI.ttf

Oluştuduğunuz bu dosyaları Hafıza kartında E:\resource\Fonts klasörüne yapıştırın, telefonu yeniden başlatın!..,

Kolay gelsin! :oke:

henes_42

henes_42

Üye
ozkan1979

ozkan1979

Üye
Yazı tipini 2 şekilde değiştirebiliriz.

1.si stone2627 arkadaşımız anlatmış;

2.si

Kullanamak istediğiniz yazıtipini 4'e çoğaltın ve isimlerini aşağıdaki gibi değiştirin.

s60snr.ttf
s60ssb.ttf
s60tsb.ttf
S60ZDIGI.ttf

Oluştuduğunuz bu dosyaları Hafıza kartında E:\resource\Fonts klasörüne yapıştırın, telefonu yeniden başlatın!..,

Kolay gelsin! :oke:

çok teşekkür ederim klavyene saglık

arfter

arfter

Üye
Arkadaşlar banada yardım edebilecek yok mu yükledim bunları ama telefonla aradıkları zaman çalmıyor telefonum acil yardım edin lütfen

Bildirdiğiniz sorun daha önceki sürümde vardı ancak güncel sürümde çözüldü.

En güncel dosyaları kullanmanız gerekiyor!..,

üstteki 2 dosyayı da indirin.

2. linkteki rofs2 dosyasını 1. linkteki ile değiştirip 1. sayfadaki yönergeleri izleyin.

ozkan1979

ozkan1979

Üye
ben yeni şunu fark ettim alarmı sürekli kullanana biriyim günde 8 kez kurarım her saat başı yani
ben de takılma yapıyor telefon kilitleniyor bataryayı çıkarmak zorunda kalıyorum sizde böyle sorun yaşayan varmı
önerileriniz varmıdır başka program gibi

stone2627

stone2627

Üye
BU DEDİGİN İŞLEMLERİ TELEFON ÜZERİNDENMİ YAPACAGIZ YOKSA PC ÜZERİNDENMİ YÜKLEYİP ATACAGIZ

KARDEŞ ACEMİYİM KUSURA BAKMA:bilmm

geç oldu ama :D telefonun üzerinden

beyLeru menuyi nasıL eski haLine geTirebiLirim ???

yani 4x3 oLsun isTiyorum

o hata için tamam de geç :D

c/resource/grid klasörünü sil yeniden başlat teli

ben yeni şunu fark ettim alarmı sürekli kullanana biriyim günde 8 kez kurarım her saat başı yani
ben de takılma yapıyor telefon kilitleniyor bataryayı çıkarmak zorunda kalıyorum sizde böyle sorun yaşayan varmı
önerileriniz varmıdır başka program gibi

format felan denedinmi denediysen program

ozkan1979

ozkan1979

Üye

[/QUOTE]

telefonu flasladıktan sonra format atmadım
sadece açıp kapattım format atmam gerekiyormuydu

BURADAKİ TELEFONDAKİ TEMA HAREKETLERİ EFEKLER FW DENMİ KAYNAKLANIYOR YOKSA TEMA MIDIR ÇOK SÜPER GÖRÜNÜYOR ŞEKİLLER FALAN BEN BU EFEKKİ TELEFONA YÜKLEYEBİLİRMİYİM TEMASA EGER BU NEYİN NESİDİR ÇOK HOŞUMA GİTTİ BÖYLE EFEK LERİ NEREDEN BULABİLİRİM YÜKLEMEK İÇİN

ÇOK SORU SORUYORUM BAGIŞLAYIN ACEMİLİK İŞTE

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
yüklerken 4x5 menüyü görmedinmi kardeşim?
ben 3x4 mü dedim.sizi yanılttımmı?
dosyayı indir c:\resource\klasörüne çıkart.
daha sonra c2z yamasını yapman lazım.
onuda bi zahmet sen araştır.
(c2zmaker)

hocam oLmuyorrrrrr :vur:vur:vur

c2zmaker ı kuruyorum.generate yapıp çıkan dosyayı patches klasörüne atıyorum.rompatcherdan aktif edip otomatik başlayacak sekilde ayarlıyorum.xplore ile resource klasörüne kopyalıyorum.reset atıp açtığım telefonda bi değişiklik yok:off::off::off:

hakan2131

Üye
arkadaşlar bana xpeed ultimatenin ev ekranı temalarını dosya olarak nereden bulabilceğimi söyliyebilirmisiniz yüklemek istiyorum ama fw den bağımsız olarak.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye

hakan2131

Üye
ozkan1979

ozkan1979

Üye

BURADAKİ TELEFONDAKİ TEMA HAREKETLERİ EFEKLER FW DENMİ KAYNAKLANIYOR YOKSA TEMA MIDIR ÇOK SÜPER GÖRÜNÜYOR ŞEKİLLER FALAN BEN BU EFEKKİ TELEFONA YÜKLEYEBİLİRMİYİM TEMASA EGER BU NEYİN NESİDİR ÇOK HOŞUMA GİTTİ BÖYLE EFEK LERİ NEREDEN BULABİLİRİM YÜKLEMEK İÇİN

ÇOK SORU SORUYORUM BAGIŞLAYIN ACEMİLİK İŞTE[/QUOTE]

BENİM SORUMA CEVAP VERİRMİSİNİZ BU FW ATMADAN YÜKLEME İHTİMALİM YOKMU ACABA

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye

ÇOK SORU SORUYORUM BAGIŞLAYIN ACEMİLİK İŞTE

BENİM SORUMA CEVAP VERİRMİSİNİZ BU FW ATMADAN YÜKLEME İHTİMALİM YOKMU ACABA[/QUOTE]

Forumda Tema effect'leri var.nasıl yükleneceği filan yazıyor.ekran araaçları bölümüne bakabilrsn

hakan2131

Üye
BENİM SORUMA CEVAP VERİRMİSİNİZ BU FW ATMADAN YÜKLEME İHTİMALİM YOKMU ACABA

Forumda Tema effect'leri var.nasıl yükleneceği filan yazıyor.ekran araaçları bölümüne bakabilrsn[/QUOTE]
yok kardeş bu tema değil ve bildiğin ev ekranıda değil fw yi yüklemeden bu görünüme bu şekil sahip olamazsın diğer şekilde ancak g desk programıylan yapabilirsin
ama tavsiye etmem ben yükledim tekrar kaldırdım çünkü bir farkı o ev ekranı onun dışında şarj acayip yiyiyor

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Forumda Tema effect'leri var.nasıl yükleneceği filan yazıyor.ekran araaçları bölümüne bakabilrsn
yok kardeş bu tema değil ve bildiğin ev ekranıda değil fw yi yüklemeden bu görünüme bu şekil sahip olamazsın diğer şekilde ancak g desk programıylan yapabilirsin
ama tavsiye etmem ben yükledim tekrar kaldırdım çünkü bir farkı o ev ekranı onun dışında şarj acayip yiyiyor[/QUOTE]

Yanlış bilgi vermeyelim.arkadaş menü geçişlerini söylüyor.yani bildiğimiz tema effecti.eğer kullandığı fw hackliyse xplore c2zmaker ile yükleyebilr

mutluadam

Üye

telefonu flasladıktan sonra format atmadım
sadece açıp kapattım format atmam gerekiyormuydu

ÇOK SORU SORUYORUM BAGIŞLAYIN ACEMİLİK İŞTE[/QUOTE]

evet bu tema ve c6 fw nın ev ekranı ve efekti. birde bunun kırmızısı ve default iconlu olanları var temanın yani. ama temanın adı falan ne unuttum kullanmıştım bi ara. google da ara bulursun.

ekranın kararması sanırım kurcalarken ışık kontrolünü devreye soktunuz, iptali için

Menü => sistem => ışık kontrolü programını çalıştırın. solda options var, options ve çıkış yapın düzelecektir. (aynı sorunu yaşamıştım arkadaşın telefonunda da, buradan olduğunu farketmiştik.)

evet bende yaşamıştım bu sorunu demek bununda çözümü varmış. teşekkürler. gerçi ben sildim c6 yı başka cfw kurdum. iyice otursun c6 ondan sonra yine düşüncem. birde bende şarj arttı gerçekten v51 den sonra. en az %30 arttı. hatta spb shell kullandığım zaman bile bu bariz belli oluyor. nedeni ise v51 mi yoksa zamanla pilin daha çok dolması falanmı bilmiyorum.

hocam emeğine sağlık çok güzel olmuş fakat takıldığım bi yer var iş cebi yükledim açılıyor fakat kodlari giremiyorum bir önerin var mı

işcep c6 olarak algılıyor telefonu ve bende hiç kurulmuyordu. telefonunuzu desteklemiyor diye uyarı veriyordu. çözümü burda köytköylü n97 olarak göstermişti telefonu ve n97 yi desteklediğinden işcep olmuştu. http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-c6-fw-iscep-cozumu-d-391740.html ha birde oyun tuşlarıyla kapanması sorunu ise butonların, onuda kapatmak için yüklü uygulamalara girip işcepten seçeneklerden suit ayarlarından oyun tuşları kapalı ayarlanacak.

Üst Alt