zirqodyum
Üye
NOKIA-C5 / Almanya'dan Türkiye'ye Getirme Nasil Oluyor ?
Arkdaslar Bugün Frankfurt'da O2'den Simkilitsiz Nokia-C5 ceptelefonu satin aldim, nakit!
ve ben 5 gün sonra yani persembe(09.09.2010 bayramn ilk günü) türkiyeye ucuyorum
Not:Pasaport sürem ayni gün icinde süresi bitiyor , Persembe günü ayni gün icinde aksam 18:30 gibi Türkiyeye variyorum!
yukarida belirtigim bilgiler dogrultusunda benm bu cihazi Türkiye'de sorun yasmadan kullanabilmek icin herksin bildigi Gümrük Kaydi, IMEI kaydi , TELEKOM kaydi gibi bir sürü kayidin nasil yapildigni bana acilen acik , kesin ve nalasilir bir sekilde anlatabilcek, ve bu kayitlarin tamaminin mi yoksa sadece birkacinin mi yapilmasi gerektigini de anlatirsaniz tam olarak inanin bu mübarek ayda cok yardiminiz dokunmus olucaktir
saygilarimla ...
--------------- Ekleme ---------------
kimse mi yok bakacak
biliyorum cok aceleci görünebilirim ama bu konuda net kesin bir bilgi bulunan bir konu bualamdm acikcasi :S neyse saglik olsun ...
LÜTFEN BIRININZ CEVAp VERIN ONCA KONUYA CEVAP YAZILIYOR BU YUZDEN BENMKI ASAGILARA KAYIYOR HABERI OLMAYANIN HIC HABERI OLMYUOR !!!!!!!!!
bınırz baksın artık lütfen!!!!!!!!!!
ve ben 5 gün sonra yani persembe(09.09.2010 bayramn ilk günü) türkiyeye ucuyorum
Not:Pasaport sürem ayni gün icinde süresi bitiyor , Persembe günü ayni gün icinde aksam 18:30 gibi Türkiyeye variyorum!
yukarida belirtigim bilgiler dogrultusunda benm bu cihazi Türkiye'de sorun yasmadan kullanabilmek icin herksin bildigi Gümrük Kaydi, IMEI kaydi , TELEKOM kaydi gibi bir sürü kayidin nasil yapildigni bana acilen acik , kesin ve nalasilir bir sekilde anlatabilcek, ve bu kayitlarin tamaminin mi yoksa sadece birkacinin mi yapilmasi gerektigini de anlatirsaniz tam olarak inanin bu mübarek ayda cok yardiminiz dokunmus olucaktir

saygilarimla ...
kimse mi yok bakacak
biliyorum cok aceleci görünebilirim ama bu konuda net kesin bir bilgi bulunan bir konu bualamdm acikcasi :S neyse saglik olsun ...--------------- Ekleme ---------------
LÜTFEN BIRININZ CEVAp VERIN ONCA KONUYA CEVAP YAZILIYOR BU YUZDEN BENMKI ASAGILARA KAYIYOR HABERI OLMAYANIN HIC HABERI OLMYUOR !!!!!!!!!
arkdaslar bugün frankfurt'da o2'den simkilitsiz nokia-c5 ceptelefonu satin aldim, nakit!
Ve ben 5 gün sonra yani persembe(09.09.2010 bayramn ilk günü) türkiyeye ucuyorum
[ı]notasaport sürem ayni gün icinde süresi bitiyor , persembe günü ayni gün icinde aksam 18:30 gibi türkiyeye variyorum![/ı]
yukarida belirtigim bilgiler dogrultusunda benm bu cihazi türkiye'de sorun yasmadan kullanabilmek icin herksin bildigi gümrük kaydi, ımeı kaydi , telekom kaydi gibi bir sürü kayidin nasil yapildigni bana acilen acik , kesin ve nalasilir bir sekilde anlatabilcek, ve bu kayitlarin tamaminin mi yoksa sadece birkacinin mi yapilmasi gerektigini de anlatirsaniz tam olarak inanin bu mübarek ayda cok yardiminiz dokunmus olucaktir
saygilarimla ...
--------------- ekleme ---------------
kimse mi yok bakacakbiliyorum cok aceleci görünebilirim ama bu konuda net kesin bir bilgi bulunan bir konu bualamdm acikcasi
neyse saglik olsun ...
--------------- ekleme ---------------
lütfen bırınınz cevap verın onca konuya cevap yazılıyor bu yuzden benmkı asagılara kayıyor haberı olmayanın hıc haberı olmyuor !!!!!!!!!
bınırz baksın artık lütfen!!!!!!!!!!
asaport sürem ayni gün icinde süresi bitiyor , persembe günü ayni gün icinde aksam 18:30 gibi türkiyeye variyorum![/ı]
neyse saglik olsun ...