Kedi Cinnete Geldi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
s@hr@

s@hr@

Üye
    Konu Sahibi
Kedi Cinnete Geldi!
Aslan olsun, kaplan olsun hayvanlar aleminin en hırçın hayvanları sınıfına artık kediler de girecek gibi görünüyor.

ABD'de bakıcı bulunan bir evde güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler, evlerinde kedi besleyen insanları bir kez daha düşündüreceğe benziyor. Bir bebeğin bakımını üstlenen bakıcı, oyun oynadıkları sırada kucağındaki kedinin sehpa üzerindeki vazoyu kırması sonrası hiç beklemediği bir saldırıya uğradı.

Kırılan cam vozuyu temizlemeye çalışan bakıcı, diğer odadan hızla gelen kedinin saldırısı sonrası neye uğradığını şaşırdı. Kedinin saldırısı sonrası oda içinde kaçmaya başlayan bakıcı kadının bu anları odadaki güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Adeta evin bekçiliğini üstlenen kedinin bu halini evin minik bebeği de dikkatle izledi.

• Beğen
Tepkiler: Samsunspor ve Revengeful

M3L!H

M3L!H

Üye
:kop::kop: Bende kedi besledim. Adı boncuktu. Bana hiçbir zaman saldırmadı. Birgün ansızın kocaya kaçtı. O farklı bir durum:ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
:d:

levasinay

levasinay

Üye
:hmmm

konyarapp

Üye
:kop::kop:Boncuk kocaya mı kaçtı :D

furkanalgul

furkanalgul

Üye
haha :D:D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Vah keti vah dayanamadı:d:

Love Prince

Love Prince

Üye
en sonunda olacağı buydu :ehe vah keti vah

passiv€ aggressiv€

Üye
:ehe :ehe

nejdet can

nejdet can

Üye
izledim ama komik bi şey göremedim cinnet sayılacak bi şeyde göremedim...

loss_pain

loss_pain

Üye
kedi delirmiş olmalı :D

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
O kedi bana saldırsın yemin ediyorum trivole vuruşuyla duvara yapıştırırdım onu.
İlginç bir şey var, kedi kadına saldırıyor; çocuğa sana bir şey dediğim yok der gibi bakıyor:D
Bu arada ben bu video yu izledikten sonra tırstım.Çünkü bizim evde tam 9 kedi var ve bunların her biri cinnet geçirirse bildiğin katliam olur:ehe

Evilblood

Evilblood

Üye
:ehe :ehe :D

STaT!C

STaT!C

Üye
benzer olaylar oluyor kediye insanlar istemediği şeyleri yaptığında kaçıcak yeri fln yoksa saldırıyorlar

Nillowa

Üye
:d:

Noks

Noks

Üye
zuhahahahah :D:D:D

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:kop::kop:

Love Prince

Love Prince

Üye
keti geri geldi :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt