n900 yeni version 3.2010

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lweo

Üye
    Konu Sahibi
n900 yeni version 3.2010
arkadaslar yeni version cikmis ama manuel yukleniyormus aranizda deneyen varmi ?

konu burda :

• Beğen
Tepkiler: M3L!H

murattiy

murattiy

Üye
pr1.1.1 degil pr1.2 yenidir senin yeni dedigin 7 ay once cikti
kisaca yeni bir sey icin meego yu beklemen gerek onada birbucuk ay var

kuavo15

kuavo15

Üye
peki murattiy p.r1.3 çıkmayacakmı ? meegoya geçilince yapılan bu kadar uygulama boşa gitmeyecekmi 3g görüntülü konuşma hariç bence herşey iyi

lweo

Üye
    Konu Sahibi
pr1.1.1 degil pr1.2 yenidir senin yeni dedigin 7 ay once cikti
kisaca yeni bir sey icin meego yu beklemen gerek onada birbucuk ay var

muratty yazdigimi iyi okurmusun ben orda 1.1 diye birsey yazmismiyim? verdigim linkte 3.guncelleme var ama manuel olarak.

ofli6134

Üye
muratty yazdigimi iyi okurmusun ben orda 1.1 diye birsey yazmismiyim? verdigim linkte 3.guncelleme var ama manuel olarak.

kardes orda yaziyo iste pr.1.1.1 en eski versiyonu o n900'un. pr.1.1.2 var onu yukle sen.manuel falan da degil telefon otomatik yukler.sen guncelle gerisini canavara birak.o halleder :D

kaan dean

kaan dean

Üye
arkadasim forumdaki yayinlanma tarihine bakarsan eski guncelleme oldugunu anlarsin...

murattiy

murattiy

Üye

bence n900 aldıysan hemen iade et n900 kullanıcısı için çok acemi yetersiz birisin

matt01

Üye
arkadaşlar tamm tlf klasik olarak kullandığımız nokia tlf lardan farklı o yüzden de bu tür tartışmalara gerek yok yeni kullanıcıların biraz daha araştırmacı olup deneyimli kullanıcıların sözlerine önem vermesi gerekiyor.Diğer arkadaşların dediği gibi bu telefonumuzun bir eski versiyonu tartışmanın anlamı yok yani :oke:

kuafor2009

Üye
aynen :d

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Eski versiyon yanlış bilgi... :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt