Samsung star telefonum durduk yerde açılıp kapanıyor!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

erkanaymak

erkanaymak

Üye
    Konu Sahibi
Samsung star telefonum durduk yerde açılıp kapanıyor!!!!
Telefon hiç durmadan sürekli açılıp kapanıyor durduramıyorum. Ama başka bi hat taktım süper çalışıyor sorun yok benim hattı takıyorum yine aynı sürekli açılıp kapanıyor bi fikri olan var mı ne yapmalıyım

by-pass

Üye
garantıye yada servıse goturebılırsın yada burdan fırmware yukle ama bılmem fırmware degıstırırmı

erkanaymak

erkanaymak

Üye
    Konu Sahibi
firmware de garanti kapsamı dışında kalıyor diye duydum göndereceğim galiba teli artık ama samsungtan da telefon zor geliyor geri servisten yedek telefonumda yok ne yapacağım kara kara düşünüyorum

Paranoya

Paranoya

Üye
firmware de garanti kapsamı dışında kalıyor diye duydum göndereceğim galiba teli artık ama samsungtan da telefon zor geliyor geri servisten yedek telefonumda yok ne yapacağım kara kara düşünüyorum

Firmware yüklemek telefonu garanti kapsamından çıkarmaz ama yinede sen bilirsin eğer firmware yüklemeyi düşünmüyorsan zaten mecbur garantili teknik servise yolla :oke:

erkanaymak

erkanaymak

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten çıkarmaz mı garanti kapsamından o zaman güzel bi firmware yükleyeyim belki düzelir :oke:

erkanaymak

erkanaymak

Üye
    Konu Sahibi
çok sağol peki türkçe olarak ve kullanışlı hangi firmware önerirsin senin bi kaç çalışman var baktım şimdi ama senin önerdiklerin nerler :hmmm

bybilal

bybilal

Üye
hattın bozuk olabilr kardeş. Garantiye yolla derim

erkanaymak

erkanaymak

Üye
    Konu Sahibi
Paranoya tavsiyelerin için teşekkürler.... Önce bi yedek sim almayı deneyeceğim forumda baktım o yolla çözülebiiyor galiba olmazsa bunlardan birini yüklemeyi denerim :oke:

erkanaymak

erkanaymak

Üye
    Konu Sahibi
Ben bugün hattın yedeğini çıkarttırdım sorun geçti firmware yüklemeyede cesaret edemedim :)

Paranoya

Paranoya

Üye
paranoya hacı ben ikisinide denedim msjlarda türkçe karekterler gözükmüyo çözümü varmı.
varsa süper çünkü firmwareler güzel dokunmatik daha hassas orj. ne göre

Bunlar Türkçe firmware ayarlardan gir bakalım belki yazı dilinde Türkçeyi seçmemişsindir çünkü göstermesi lazım normalde :oke.

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
SORUNUN nedeni firmware ama komik açıdan bakarsak 5800 ile yanyana kalmış galiba bulaşmış :D:D neyse paranoya haklı fw garantiden çıkarmaz gönül rahatlığı ile yapabilirsin =)

cellatm

cellatm

Üye
garantiliyse servise gönder
Eger garanti yoksa direk firmware yükle

erkanaymak

erkanaymak

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar benim tel yine gitti aynı sorun yine çıkıyor benim hattı kabul etmiyor bana servis yolları görünüyor :(
Ama önce yedek bi tel bulup benim tele firmware atmayı deneyeyim olmazsa beceremezsem servise yollarım :):)

mahron

mahron

Üye
arkadaşlar Fw ile garantiden çıkıyor telefon. ben yükledim fw, tel bozuldu verdim garantiye garantisi yok dedi bunun,Eski Fw yi yükledi tele öyle verdi bana teli boşa para verdim .s

erkanaymak

erkanaymak

Üye
    Konu Sahibi
ya bu konuyu benden başka yaşayan yokmu :):)

Üst Alt