Vodafone T9Space

Sponsorlu Bağlantılar

musa98

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone T9Space
Hani vodafone t9space olayı ile bedavaya internete girme gibi konular var bunlar doğru mu? Ve şu T9SPACE olayı nedir bi anlatabilirmisiniz?

• Beğen
Tepkiler: okeane3110c

1tebessum

1tebessum

Üye
ben T9Space ile bedava internete giriyom ama yükleme yapınca lira gidermi bilmiyorum

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Ya arkdaşlar yapmayın hiç bir operatör bedava internet kampanyası yapmaz, yapamaz. Yapsa bile kendi çıkarları muhakkak geçerlidir.

1tebessum

1tebessum

Üye
zaten bu diğer hattım pek yükleme yapmıyorum bi sorun yok benim için

Blackmad

Üye
Bence Vodafone T9Space Nin Reklamını Yapıyor Bu Şekilde T9Space Den Bi Gelir Elde Edebilir O Yüzdende Kullanıcılardan Ücret Talep Etmiyor Olabilirler.

devilmy

devilmy

Üye
bende lira gidiyor

maxibrk

maxibrk

Üye
:D Öyle bir şey var.
Ayrıca o operatörlerin bir kampanyası değil. O kaçak olarak bağlanmak. :D
Ayrıca sadece t9space değil. Daha bir çokları var. :)
Ama ayda 7,99'a sınırsız bağlanmak varken niye onlarla uğraşmalı ki? :)

1tebessum

1tebessum

Üye
bende lira gidiyor

lira warken yaparsan gider tabi

--------------- Ekleme ---------------

вυяακ;2665655' Alıntı:
:D Öyle bir şey var.
Ayrıca o operatörlerin bir kampanyası değil. O kaçak olarak bağlanmak. :D
Ayrıca sadece t9space değil. Daha bir çokları var. :)
Ama ayda 7,99'a sınırsız bağlanmak varken niye onlarla uğraşmalı ki? :)

biliyosan söylesene başka bunun gibi ne war 7.99 weremem hiç şimdi (h)

reaurora

reaurora

Üye
live.vodafone.com.t9space.com el bedewa internetül vodafone_live

--------------- Ekleme ---------------

fakat Burak arkadaşımızın dediği gibi günlük 0.50 veya aylık 7.99 a sınırsız tam fonksiyonlu javascriptli web daha iyi

ankgs1

Üye
t9 da nete ücretsiz giriyor ama çıkınca net ayarları bozuluyor ben face ye girmeyi denedim face kapaldı sonradan pcden açtım düzeltitim

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
t9 da nete ücretsiz giriyor ama çıkınca net ayarları bozuluyor ben face ye girmeyi denedim face kapaldı sonradan pcden açtım düzeltitim

FAcen kapandı çünkü t9space kullanınca facen yurdışından açılmış gibi oldu. Yani ip senin yurtdışından gözküyordu bu nedenle güvenlk doğrulaamsı istemiştir

invaderfromhell

Üye
internet sitelerinin kopyalanmış hali.t9space orda kendine bir dünya yapmış.

presence_islam

presence_islam

Üye
ğardaş ben de t9 space geçen haftaya kadar giriryordu fakat son 1 hafta falan girmemeye başladı sende de öyle mi acaba mesaj yollasan ayrıvca sadece bende değil arkdaşımkinde de gitti sağol

mahooooooooo

Üye
Admin hale gecerlimi bu

emre61611

Üye
m . footbo. com .t9space. com arkadaslar cepten bu sıteden gırebiliyorsunuz fakat indirmede kontor gidiyor ama indirmeden her sayfa beleş yanlız üyelik adresi falan girmeniz tehlikeli hesabınız calınabılır arkads facebook hesabını calmıslardı.. yardımcı olduysam sevndım

Fir@T90

Fir@T90

Üye
Tabiki var. Bu bir tarife değil, bazı ücretsiz site uzantıları kullanılarak yönlendirme yapılıyor.
....

Noktalar yerine girmek istediğin siteyi yazıyorsun.
Fakat bunu her site için ayrı ayrı yazmak yerine noktalar yerine adresini yazıp yer imlerine kaydedin ordan istediğiniz siteye geçiş yapabilirsiniz.
Sadece download yapamıyorsunuz orjinal server uyarısı veriyor. Fakat bazı düşük boyutlu dosyaları bazen indirebiliyorsunuz.
Birde facebook un resimli orjinal sitesine giriş yapamazsınız. Denerseniz bir sonraki girişinizde şifre değişikliği isteyecektir. Bunun nedenide t9space kullanarak girdiğinizde ABD den giriş yapmış gibi görünmeniz.

• Beğen
Tepkiler: zırzavat
harock

harock

Üye
bırakın bu işleri :D

• Beğen
Tepkiler: zırzavat
zırzavat

zırzavat

Üye
:yuru:yuru:P: SAĞOL