18.09.2010 Xpeed Premium 5800XM CFW (N97 Tabanlı) 4x4 /4x5 Menü

Sponsorlu Bağlantılar

dreamer1981

Üye
buyur kardeş rapide attım sizin için,

Teşekkür ederim kardeş eline sağlık ayrıca bu ev ekranında kartvizit nasıl ekleniyor bilen varmı acaba ekle diyorum fakat bir değişiklik olmuyor.

aegeantr

Üye
Ben NDrive v9.3.14 versiyonunu kullandığım için o dasyadan pips i çıkardım.

Sanırsam siz NDrive'ın güncel versiyonunu kullanıyorsunuz.

Aslında siz de programını kullanarak sizdeki NDrive'dan pips i kolayllıkla çıkartabilirsiniz.:oke:
evet ben 9.3.18 sürümünü kullnaıyordum tekrar tekrar down olmasın diye hali hazırdaki ndrive dosyalarını yedeklerdim format atınca direk dosyaları yükler ndrive kurar kullnaırdım sanırmı bu yüzden. teişekkür ederim prog deneyeceğim.

mutluadam

Üye
bu quick office ve adobe reader i ayrıca sis olarak verebilecek varmı?

sanal alem

sanal alem

Üye
arkadaşlar son güncellemeyi kurdum gerçekten süper. ellerinize sağlık fakat bir kaç sorum olacak:

1. galeride fotoğraflar açılırken kısa bir süre boş ekran oluyor bunu gidermenin bir yolu var mı acaba? en azından yükleniyor tarzında bi görüntü olsa bari :)

2. msj yazarken t9 çok kötü hala bunun için ne yapabilirim?
3. handy taksman kurduğumuzda kaydırarak tuş kilidi aktif olmuyor deniliyor. ama handy görev yöneticisi iyi oluyordu altarnatif bi görev yöneticisi mi denememiz lazım? yoksa çözümü var mı?

elkusta

elkusta

Üye
ben hala yükleyemedim phone not faund veriyor

orijinjr

Üye
3. handy taksman kurduğumuzda kaydırarak tuş kilidi aktif olmuyor deniliyor. ama handy görev yöneticisi iyi oluyordu altarnatif bi görev yöneticisi mi denememiz lazım? yoksa çözümü var mı?

Jbaktaskmanager kurulu geliyor zaten handy taskmana gerek yok ki (:

ozkan1979

ozkan1979

Üye
masaüstü kullanıyorsun sanırım . o ekranı biraz beklemini tavsiye ediyorum yüklediğim bütün masaüstü bilgisayarlarda bekleme sorunuyla karşılaştım laptoplar da ise karşılaşmadım sanırım sata hard diskle alakalı bişe kolay gelsin

sorun düzelmiştir çok teşekkür ederim bekleyince oldu

Aesir

Aesir

Üye
Bende öyle bir problem yok kardeş. Telefonuna HARD FORMAT at...

Hard format attım kardeş. T9 yetersiz eskiye göre bunu açıkça fark edebilirsin. T9'a alışmış olunca eksikleri bu fw içerisinde anlayabiliyorsun..

Newpronik

Üye
öncelikle merhaba çok güzel işler başarıyorsunuz tebrik etmek istiyorum. birkaç sorum olacak ben conversation kullanıyorum c6 yı yüklediğimden beri mesajlar sırayla gelmiyor son gelen mesajın üstüne falan çıkıyor son attığım mesaj

sanal alem

sanal alem

Üye
stone2627

stone2627

Üye
ama menu tuşu aktif olduğu için yine kaydırmalı tuş kilidi iptal oluyor :off:
buna çözüm arıyorum ama yok galiba

kardeşim handytasmanı kaldırısan bu sorun çözülür. diğer yüklü olan jbaktasman bu sorunu yapmıyor.
aynısını bende yaşadım handyı kaldırdım sorun çözüldü.

hakan2131

Üye
selamün aleyküm kotukuylu arkadaş senden birşey rica edecektim acaba senin xpeed ultimateye attığın ev ekranı temalarını bana yollıyabilirmisin sadece o ev ekranları. indirdiklerim aynı isim ama aynı görüntü değil seninkiler daha orjinal ve güzel.

ozkan1979

ozkan1979

Üye
iyi akşamlar arkadaşım, indirdiğin dosyayı rar.dan çıkart, jaf kurulumu ilk sayfada resimli olarak var. başlamadan önce telefonunda *#7370# yapıyorsun, fabrika formatına dönmesi için, şifre soracaktır, değiştirmedi isen orjinal şifre 12345, bu da bitince tlf kendini başlatacak ve ülke seçim ekranı gelecek, o ekranda direk telefonu kapatıyorsun, sonra hafıza kartını çıkartıp bilgisayar takıyorsun ve sys, resource, private daha doğrusu resimlerin, müziklerin ve video ve özel klasörlerin haricindeki tüm klasörleri silip telefona takıyorsun (bu önemli, telefona takılı olacak) sonra birinci sayfadaki jaf kurulumunu yapıyorsun, karışık gibi ama başlayınca arkası geliyor. takıldığın yer olursa yaz, birileri mutlaka cevap verir, sahura kadar birileri oluyor kolay gelsin.

bu arada benimde internet sorunum vardı 3 gündür telekom sağolsun bakım yapıyormuş,biraz önce geldi, bende kuruluma geçiyorum.

şimdi ilk defa flas atıcam
sim kart içinde dusrsa sorun olurmu
bide hafıza kartını tefonun içindeyken pc ye baglayıp biçimlendirsem olurmu acaba
lütfen acil cevap teşekürler

alican_kirac33

alican_kirac33

Üye
sim kart içinde sorun olmaz hafıza kartını telefonun içinden biçimlendiremiyorsun illa ki kart okuyucu lazım

ozkan1979

ozkan1979

Üye
sim kart içinde sorun olmaz hafıza kartını telefonun içinden biçimlendiremiyorsun illa ki kart okuyucu lazım

birde ilk defa yapcagım için yedek almam gerekiyormu yedek almak ne işe yarar

ben müzik resimleri yedekledim bunu içinmi yedek diyorlar

yedek almazsam olurmu

ilkgul

ilkgul

Üye
birde ilk defa yapcagım için yedek almam gerekiyormu yedek almak ne işe yarar

ben müzik resimleri yedekledim bunu içinmi yedek diyorlar

yedek almazsam olurmu

kardeş 40. sayfada aynı soruyu sormuşsun vede cevabını almışsın tekrar sormanın ne gereği var forumu böyle saçma sorularla doldurmasak bence iyi olur

ozkan1979

ozkan1979

Üye
kardeş 40. sayfada aynı soruyu sormuşsun vede cevabını almışsın tekrar sormanın ne gereği var forumu böyle saçma sorularla doldurmasak bence iyi olur

özür dilerim hemen bakıcam kusura bakma kardeş

alican_kirac33

alican_kirac33

Üye
özür dilerim hemen bakıcam kusura bakma kardeş

özüre gerek yok dostum şimdi hafıza kartında ve telefonda sana lazım olan dosyaları al sonra hafıza kartını biçimlendir ve resimde anlatıldığı gibi yap yedekleme demek sana lazım olan dosyaları almak demek

Üst Alt