henes_42
Üye
program paketi inmiyor bir türlü rapidede atarmısınız
buyur kardeş rapide attım sizin için,
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
program paketi inmiyor bir türlü rapidede atarmısınız
buyur kardeş rapide attım sizin için,
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
evet ben 9.3.18 sürümünü kullnaıyordum tekrar tekrar down olmasın diye hali hazırdaki ndrive dosyalarını yedeklerdim format atınca direk dosyaları yükler ndrive kurar kullnaırdım sanırmı bu yüzden. teişekkür ederim prog deneyeceğim.Ben NDrive v9.3.14 versiyonunu kullandığım için o dasyadan pips i çıkardım.
Sanırsam siz NDrive'ın güncel versiyonunu kullanıyorsunuz.
Aslında siz deLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızprogramını kullanarak sizdeki NDrive'dan pips i kolayllıkla çıkartabilirsiniz.![]()

3. handy taksman kurduğumuzda kaydırarak tuş kilidi aktif olmuyor deniliyor. ama handy görev yöneticisi iyi oluyordu altarnatif bi görev yöneticisi mi denememiz lazım? yoksa çözümü var mı?
masaüstü kullanıyorsun sanırım . o ekranı biraz beklemini tavsiye ediyorum yüklediğim bütün masaüstü bilgisayarlarda bekleme sorunuyla karşılaştım laptoplar da ise karşılaşmadım sanırım sata hard diskle alakalı bişe kolay gelsin
Bende öyle bir problem yok kardeş. Telefonuna HARD FORMAT at...
Jbaktaskmanager kurulu geliyor zaten handy taskmana gerek yok ki (:

ama menu tuşu aktif olduğu için yine kaydırmalı tuş kilidi iptal oluyor
buna çözüm arıyorum ama yok galiba
iyi akşamlar arkadaşım, indirdiğin dosyayı rar.dan çıkart, jaf kurulumu ilk sayfada resimli olarak var. başlamadan önce telefonunda *#7370# yapıyorsun, fabrika formatına dönmesi için, şifre soracaktır, değiştirmedi isen orjinal şifre 12345, bu da bitince tlf kendini başlatacak ve ülke seçim ekranı gelecek, o ekranda direk telefonu kapatıyorsun, sonra hafıza kartını çıkartıp bilgisayar takıyorsun ve sys, resource, private daha doğrusu resimlerin, müziklerin ve video ve özel klasörlerin haricindeki tüm klasörleri silip telefona takıyorsun (bu önemli, telefona takılı olacak) sonra birinci sayfadaki jaf kurulumunu yapıyorsun, karışık gibi ama başlayınca arkası geliyor. takıldığın yer olursa yaz, birileri mutlaka cevap verir, sahura kadar birileri oluyor kolay gelsin.
bu arada benimde internet sorunum vardı 3 gündür telekom sağolsun bakım yapıyormuş,biraz önce geldi, bende kuruluma geçiyorum.
sim kart içinde sorun olmaz hafıza kartını telefonun içinden biçimlendiremiyorsun illa ki kart okuyucu lazım
birde ilk defa yapcagım için yedek almam gerekiyormu yedek almak ne işe yarar
ben müzik resimleri yedekledim bunu içinmi yedek diyorlar
yedek almazsam olurmu
kardeş 40. sayfada aynı soruyu sormuşsun vede cevabını almışsın tekrar sormanın ne gereği var forumu böyle saçma sorularla doldurmasak bence iyi olur
özür dilerim hemen bakıcam kusura bakma kardeş