ThinkChange nUnlock v5.10 S60v5 SymbianOS9.4 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi

Telefonunuzun tuş kilidini iphone görünümüne çeviren bir uygulamadır, telefon pil durumu, şebeke operatör durumu, saat ve tarihi gösterebilir, ayarlanabilir kaydırma hassasiyeti, seçilebilir arkaplanlar ve yazı tipi rengi gibi bir çok özelliği değiştirebilirsiniz.

Değişiklikler: Sony Ericsson ve Vivaz Satio Desteği eklendi, arkaplan görüntü değiştirme hatası giderildi, Satio ve i8910 sabit sinyal güç hatası giderildi.

Uyumlu telefonlar; SymbianOS9.4/S60v5: 5230, 5233, 5235, 5530 XpressMusic, 5800 XpressMusic, C6, N97, N97 Mini, X6

Kayıt işlemi: K.eygen uygulamasına IMEI numaranızı girin ve 8 haneli kayıt kodunu programın kayıt bölümüne girin ve tam sürüm kullanmaya başlayın.

(İşlemi yapmadan önce antivürüsünüzü kapatın. K.eygenler bazı antvirüs yazılımlarında zararlı olarak görünebilir hiç bir etkisi yoktur.)

(SS'de görüldüğü gibi kendi bilgisayarımda sorunsuz bir şekilde çalıştırdım, bir zararı yoktur.)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ilkem5858, amficci, yuemef ve 16 diğerleri

nomercy30

nomercy30

Üye
indirilmiyor hata mesajı veriyor virüs algılıyor yada baska sey tesekkurler

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
indirilmiyor hata mesajı veriyor virüs algılıyor yada baska sey tesekkurler

Eklenti içinde k.eygen olduğu için hata verdi sanırım, hiç bir zararı yoktur kayıt işlemini gerçekleştirene kadar antivirüsünüzü devre dışı bırakın, daha sonra silebilirsiniz.

Yusuf_EMRE

Üye
YusufEMRE™ Bunu beğendi:D
Eline sağlık edizim:)

Soraux

Soraux

Üye
teşekkürler

^^Positive^^

Üye
çok güzel olmuş teşekkürler....

Aziz™

Aziz™

Üye
eline sağlık kardeşim..:)

erainy5

Üye
Bende sertifika hatası verdi nasıl düzeltebiliriz bunu?

erainy5

Üye
teşekkür ederim...

mmanyak

mmanyak

Üye
Tuş kilidine şifre koyulabilen bir program varmı ?

golgesuvari

Üye
nokia e63 için olanı yokmu hiçbiryede bulamadım

genzul

Üye
virüs var

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi

Konuyu dikkatli okumadan lütfen yorum yapmayın.

(İşlemi yapmadan önce antivürüsünüzü kapatın. K.eygenler bazı antvirüs yazılımlarında zararlı olarak görünebilir hiç bir etkisi yoktur.)

franke

Üye
ya ben kurdum programı cok guzel calısıyor elınıze saglık. fakat program devamı calısıyor gozukuyo buda telefonu kasıyor. ne yapmam lazım?

ayberkev

ayberkev

Üye
Ya bu IMEI numarasını buraya yazsam tehlike içerirmi benim için veya baska bi IMEI numarası yazsam olmazmı ?

abuzerefendi

Üye
Bende bu tarz bir program arıyorum. telefonun tuş kilidini açmak için kullanılan o yandaki küçük anahtar bi yerde düşmüş ama nerede düştüğünü bile bilmiyorum. o yüzden de bana o anahtarı kullanmadan tuş kilidini açabilen bir program lazım... bu o işi yapabiliyor mu?

djprens18

Üye
teşekkürler

kara_07a

Üye
sertifika si bitmiş nasıl düzeltebiliriz yardımcı olursaNIZ SEVINIRIM

Üst Alt