Cristiano Ronaldo mu David Beckham mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi daha yakışıklı

• Kullanılan toplam oy
    17
minoo

minoo

Üye
:zuhaha:

minoo

minoo

Üye
üyecik :zuhaha:
Burcumm :op:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
:op: Kendince dikkat çekmeye çalışan, laf sokup kızdırmaya çalışan bir üyecik. Ben muhatap bile olmuyorum böyleleriyle.

Kelin ilacı olsa kendi başına sürermis :)
Bu tip insanlar hep bir açık verirler ve yine de şahit oldum bir açığa :)

Bana bırak abla, bende boş zaman bol ben uğraşırim :D

X_MaN_YaK

X_MaN_YaK

Üye
bende spor olarak soruyonuz sandım dı :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Backham da Beckham diye yazılır :)
Bkz. Lafı gediğine gömmek...

Bir üye vardı bir zamanlar, benim konuma karşılık olarak açılan bu konunun açılmadığı zamanlarda, açılması özlemini duyan yumuşak huylu bir arkadaş. Her tarafta olay çıkarırdı...
Aylar ve aylar sonra bir gün, bu konu açılınca yeni bir üye tek mesajını bu konuya attı. Şansa bakın ki yumuşak huylu bu arkadaş Michael Jackson'u çok severdi. Tek mesajlı üye de şansa bakın ki üye adını Michael Jackson'un en ünlü şarkılarından birisi olarak belirlemişti.
Ve yine şansa bakın ki yeni üyemiz daha ilk mesajda olay çıkartmak istemişti :ehe
İnsanlar hiç değişmiyor ya :ehe

Herkes, herkes bir açık bırakır :oke:

minoo

minoo

Üye
Bkz. Lafı gediğine gömmek...

Bir üye vardı bir zamanlar, benim konuma karşılık olarak açılan bu konunun açılmadığı zamanlarda, açılması özlemini duyan yumuşak huylu bir arkadaş. Her tarafta olay çıkarırdı...
Aylar ve aylar sonra bir gün, bu konu açılınca yeni bir üye tek mesajını bu konuya attı. Şansa bakın ki yumuşak huylu bu arkadaş Michael Jackson'u çok severdi. Tek mesajlı üye de şansa bakın ki üye adını Michael Jackson'un en ünlü şarkılarından birisi olarak belirlemişti.
Ve yine şansa bakın ki yeni üyemiz daha ilk mesajda olay çıkartmak istemişti :ehe
İnsanlar hiç değişmiyor ya :ehe

Herkes, herkes bir açık bırakır :oke:
ben çok iyi anladım ne demek istediğini :d:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yumuşak huylu arkadaş :d:

Revengeful

Emekli Yönetici
:kop:

minoo

minoo

Üye
:haha: aynen öyle :D

haltie

haltie

Üye
Şarkı güzel iyi seçim.

kedidir o kedi:D

Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
Yazıklar olsun bana hayallerinin prensinin adını yanlış yazmışım :(
:ehe

hrn_07

hrn_07

Üye
Beckham'la geçirilen bir güne ne denir Day With Beckham :kop::d:

Rudka

Üye
hmm ikisini de sevmem aslinda /ama boyle ikisini bi araya koyduysaniz.ben Crishtiano derdim.Beckhamin bence artik devri bitmis:evet:

minoo

minoo

Üye
aynen öyle :D

Üst Alt