Telefon Tavsiyesi nokıa 5800 mı ? || Samsung i7500 Android mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crayz_frock

crayz_frock

Üye
    Konu Sahibi
nokıa 5800 mı ? || Samsung i7500 Android mi ?
arkadaşlar ikisinide inceledim sizin de bir görüşlerine sunuyorum...

sizce hangisi daha iyi hangisini önerirsiniz ??*

ikisininde özellikleir aynı bir tek androıdın 5 mpx kamerası var bide işletim sistemi farklıı ayrıca görüntülü görüşmede yok

5800 ise malum herkes biliyor smbian ve 3.2 mpx

???

sizce hangisii ???

Lacrymosa

Üye
5800 kullandım. i7500'ı çok sıkı inceledim.

Yine 5800'a mübarek Ramazan ayında hakaret etmek istemiyorum. Konuyu sil git i7500 al.

JayJayyy

Üye
kesinlikle 5800.çok harika bi tlf.

Lacrymosa

Üye
kesinlikle 5800.çok harika bi tlf.

Sizin gibilere yorum yasağı getirilmeli. i7500'ı kullandın mı? Gördün mü? Dokundun mu? i7500'daki işletim siteminin Nokia'nın kullandığı gelmiş geçmiş tüm işletim sistemlerini ezdiğini biliyor musunuz? Gidip almayanı dövdükleri 5800'ı almışsın ya da arkadaşında görmüşsün hemen iyi telefon diyorsun. Ben de ilk 5800 aldığımda "Vay be süper telefon" diyordum. Ama iş böyle değil. Lütfen ama lütfen kıyaslama konusunda bilmediğiniz telefona yorum yapmayın !!!

JayJayyy

Üye
sözlerine dikkat et.senin ne kullandığın bile belli değil.kendin öyle yapıyorsun demek ki bizi de öyle görüyorsun.tanımadığın kişilere de iftira atma.tlfnu kullanmayı bilmezsen ne alsan boş...

levasinay

levasinay

Üye
5800 kullanıyorum ve çok memnunum

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kardeşim ben samsung kullanmadım ama 5800 gerçekten güzel bi telefon symbian telefonlara program oyun v.s gibi şeyler daha çabu bulunur :)

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
kardeşim ben samsung kullanmadım ama 5800 gerçekten güzel bi telefon symbian telefonlara program oyun v.s gibi şeyler daha çabu bulunur :)

farkındamısın samsungda android var android her konuda symbianı ezer hız,uygulama,oyun alt destek vs. samsungu iyi incele.

altugcl

altugcl

Üye
ikisinide uzun uzun inceledim; dokunmatik ekran iyi olsun dersen samsungun ekranı çok iyi (bunu iphone 3g den sonra söylüyorum). Ses olarak tabi ki nokia diyorum, incelediğim telefonlarda en azından o cihazlarda nokianın üstünlüğü vardı. Bende karar veremedim. İkisinden birisini alıcam fakat iyice araştırıyorum

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
kardeşim en güzel gm735 telefonun var gül gibi telefon :D 2sinide ezer xD

onuraslan

onuraslan

Üye
nokİa 5800 xm

Revengeful

Emekli Yönetici
Android elbette

altugcl

altugcl

Üye
kardeşim en güzel gm735 telefonun var gül gibi telefon :D 2sinide ezer xD

o eski bilgi xD ondan sonra iphone 3g alıp sattım, boş vakitlerimde müzk ve oyun olarak doyurucu olacak ve bakım servis vs gibi konularda cok para harcamıcagım bir telefon almak istedim. 5800xm biraz daha yaşlı oldugu için ve symbian sistemi pek sevedıgımden ötürü beni bayağı düşündürdü. Onun dışında samsung 7500 sıfır alayım diyorum , rom yüklersen garanti bozulur deniliyor ve stabil bir son versiyonu yok.. Kararsız kalma nedenlerim bunlar

kuvars10

Üye
Valla orada alan arkadaşların yorumlarını iyi incele derim.Şarj sorunundan bahsediyorlar içinde işletim sistemi iyi olsa ne olur şarj sorunu olupta verimli kullanamadıktan sonra.

Burada bir sürü tartışma olmuş ama kaliteyi arz talep meselesi ortaya koyar bence.Oradaki iki telefonun yorum sayıları bile bunun göstergesidir.

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
o eski bilgi xD ondan sonra iphone 3g alıp sattım, boş vakitlerimde müzk ve oyun olarak doyurucu olacak ve bakım servis vs gibi konularda cok para harcamıcagım bir telefon almak istedim. 5800xm biraz daha yaşlı oldugu için ve symbian sistemi pek sevedıgımden ötürü beni bayağı düşündürdü. Onun dışında samsung 7500 sıfır alayım diyorum , rom yüklersen garanti bozulur deniliyor ve stabil bir son versiyonu yok.. Kararsız kalma nedenlerim bunlar

yok canım neden bozulsun adamlar açıklamış 1,5 i 1,6ya yükseltebilirsiniz diye bu arada stabilliği fazla sorunyapma eminol 5800ı süratte yerden yere çarpar :D ben aldım pişman oldum elimden zor çıkardım yinede sen bilirsin.İyi forumlar. :)

Master of Jedi

Master of Jedi

Üye
5800'ı zar zor iade ettim ben de I7500 alsam mı almasam mı? Monte mi alsam düşünüyorum açıkçası

crayz_frock

crayz_frock

Üye
    Konu Sahibi
dikkatinizi çekeirm ayrıca androidin ekranıda amoled :D

piysadaki en kaliteli ekranalrdan biri...

altugcl

altugcl

Üye
1.6 da market varmıydı bilmiyorum, kamera sorunları doğuyor(muş), bluetooth sadece kulaklık için kullanılıyor, Tam emin değilim ama vidyo kayıdıda yokmuş vs..vs.. 2.2Froyo ya geçincede telefon garantiden çıkıyor(muş)

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Bu kez android telefonunu öneriyorum senin yerinde olsam kesinlikle i7500 alırdım :oke:

bybilal

bybilal

Üye
dokunmatik açısından samsung iyi tabiki 5800 dan. Telefonu kullanmadığım için pek bişe diyemicem. Bence 5800

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt