18.09.2010 Xpeed Premium 5800XM CFW (N97 Tabanlı) 4x4 /4x5 Menü

Sponsorlu Bağlantılar

estami

Üye
ndrive bende kuramıyorum arkadaşım, bilemiyorum c6 danmı kaynaklanıyor çözemedim ve pas geçtim. olayı kotukoylu kardeşe de sormuştum. ndrive için PIPS dosyası göndermişti, ama o da yemedi.

--------------- Ekleme ---------------

evet arkadaşım kotukoylunun son verdiği 5 kısayollu olan modifiye üzerinde yaptığım çalışmaydı. linkini verdiğim

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...nokia-ovi-maps-entegreli-modifiye-393660.html

burdan indirip modifiyeyi kurarsan hem 5 kısayollu, hemde ovi maps entegreli modifiyen olur. böylelikle telefon hafızasından en az 10 mb kazancın olur.

25 ağustosda verdiği ilk modifiyede çalışıyordu bu son eklediği 5 kısayollu menüdemi sorun var Alper üstadım yoksa senin verdiğin haritalı değiştirme modifiyesindemi sorun..? PIPS dosyası bendede var birşey çalışmasını engelliyor yüklenmiyor dahili bir bileşen diyor muhtemelen N drive'i çalıştıran temel ögelerden bir tanesi ekli modifiyede onun için dahili bileşen uyarısı veriyor ama hangisi yüklü..? çokta lazımdı N drive mecburen eskiye döneceğim..

henes_42

henes_42

Üye
25 ağustosda verdiği ilk modifiyede çalışıyordu bu son eklediği 5 kısayollu menüdemi sorun var Alper üstadım yoksa senin verdiğin haritalı değiştirme modifiyesindemi sorun..? PIPS dosyası bendede var birşey çalışmasını engelliyor yüklenmiyor dahili bir bileşen diyor muhtemelen N drive'i çalıştıran temel ögelerden bir tanesi ekli modifiyede onun için dahili bileşen uyarısı veriyor ama hangisi yüklü..? çokta lazımdı N drive mecburen eskiye döneceğim..

kardeş sanırım ovi mapsin entegre edilmesinden kaynaklanıyor. zira ovi maps entegre edilmemiş sürümde sorun yapmadı, ovi maps entegreli olunca dahili bileşen hatasına düşüyor. garminde bu hatayı vermiyor, ama ndrive maalesef veriyor.

ndrive sorunu da çözüldü bilginize arkadaşlar, aşağıda arfter arkadaşımızın çalışması çözmüştür.

kerim5534

kerim5534

Üye
tesekkur

omerozel34

omerozel34

Üye
mükkemmel çalışma teşekkürler

arfter

arfter

Üye
Ovi maps ile Ndrive PIPs i kullanıyor.

Ovi maps yazılıma gömüldüğü için (böylece PIPs de gömülü) NDrive kendi içindeki PIPs i kuramıyor, dahili bileşen hatası veriyor.

Belki Ndrive dosyasının içinden PIPs çıkartılarak kurulum gerçekleşir diye düşünüyorum. <<< Bunu yapabilecek biri var mı????????

henes_42

henes_42

Üye
Ovi maps ile Ndrive PIPs i kullanıyor.

Ovi maps yazılıma gömüldüğü için (böylece PIPs de gömülü) NDrive kendi içindeki PIPs i kuramıyor, dahili bileşen hatası veriyor.

Belki Ndrive dosyasının içinden PIPs çıkartılarak kurulum gerçekleşir diye düşünüyorum. <<< Bunu yapabilecek biri var mı????????
kotukoylu kardeşim bu hata için bir çalışma yapıp hatayı giderecek bir PIPS dosyası vermişti. fakat hata devam etti, şu an için o da malum on gün kadar yok, dönünce inşaallah çözecektir olayı.

arfter

arfter

Üye
Bize lazım olan "PIPs siz bir NDrive" dosyası!.., Pıps zaten kurulu!.., ;)

estami

Üye
Bize lazım olan "PIPs siz bir NDrive" dosyası!.., Pıps zaten kurulu!.., ;)

Aynen öyle normal bir N drive PİPS'siz ayarlayamazmıyız...?

Mantıken doğru sanırım bu sorunu çözer...

arfter

arfter

Üye
Acemice birşeyler yapmaya çalıştım, bi deneyin bakalım!..,

Pips siz Ndrive

estami

Üye

Pips siz Ndrive

Süpersin....Sorunsuz bir şekilde yükledim (PİPS bileşeni eksik yüklensinmi diye uyarıyor PİPS zaten var onay verdim sorunsuz yüklendi) havanın kapalı olması ve kapalı alanda olmam nedeni ile bağlanmaz hemen...

Ama şu an N Drive sorunsuz yüklendi ve sorunsuz şekilde açıldı çok teşekkürler...:oke:

Yeniden FW yüklemekten kurtuldum...

aegeantr

Üye
teşekkürler. peki bunda da flash ladıktan sonra beklemek gerekiyor mu restart için soracak mı tel

bende restart için soru geklemdi de ondan sordum

henes_42

henes_42

Üye

Pips siz Ndrive

Arkadaşım Çalışmanız için teşekkürler, harika oldu

teşekkürler. peki bunda da flash ladıktan sonra beklemek gerekiyor mu restart için soracak mı tel

bende restart için soru geklemdi de ondan sordum

rstart istemiyor 2 dakika kadar bekle ve kapatıp aç telefonunu arkadaşım

batujan12

batujan12

Üye
tskrlr

aegeantr

Üye
Arkadaşım Çalışmanız için teşekkürler, harika oldu

rstart istemiyor 2 dakika kadar bekle ve kapatıp aç telefonunu arkadaşım
ndirve kuruldu ok ama bu sferde yeni versiyonu yükel diye uyarı geliyor ve açılmıyor yine de

arfter

arfter

Üye
ndirve kuruldu ok ama bu sferde yeni versiyonu yükel diye uyarı geliyor ve açılmıyor yine de

Ben NDrive v9.3.14 versiyonunu kullandığım için o dasyadan pips i çıkardım.

Sanırsam siz NDrive'ın güncel versiyonunu kullanıyorsunuz.

Aslında siz de programını kullanarak sizdeki NDrive'dan pips i kolayllıkla çıkartabilirsiniz.:oke:

mfasya

Üye
teşekkür ederim telefon süper oldu birde şu ultimatede kullanılan font nasıl yüklerim bilgi verirseniz sevinirim.

henes_42

henes_42

Üye
ndrive kuran arkadaşlar nasıl kurdunu ya, lütfen yardım edebilecek birileri varmı

estami

Üye
ndrive kuran arkadaşlar nasıl kurdunu ya, lütfen yardım edebilecek birileri varmı

Üstadım standart olarak kurdum PİPS eksik uyarısı verdi (Ama zaten yüklü) devam dedim yükledim ve çalışıyor uyduya bağlanmadım ama dışarda olmadığım ve şarjım az olduğu için..(Ama normal şekilde girdim N Drive..)

henes_42

henes_42

Üye
ndrive harita etkinleştirmesi yapabildiniz mi? gizlilik ve kullanım şartnamesi kabul edilince harita etkinleştirmesini yapabilen oldumu arkadaşlar

Üst Alt