Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gırgır şamata yapıyoruz arkadaşlar, çöpe atmayalım konuyu, yüz vermeyin şu adama falan hoş olmayan sözler
646 Saat 29 Dakika Uçmuş hakikaten istatistik
Online istatistikleri çok yanıltıcı. Yönetici olan olmayan pek çok kişinin yanılttığını da gördüm, kimse birbirine çamur atacak durumda değil açıkçası
Bu online istatistikleri çıkmadan çok önceden beri sayfa yenileme programım vardı benim zira iş yerinde şikayet gelip gelmediğine, ne şikayet geldiğine, konulara gelen mesajlara bir CTRL + TAB sekmesiyle bakabilmek büyük rahatlık.
Ama hile söz konusu değil. Tek yaptığım sayfayı yenilemek.
O nedenle başta bu olumsuz yönünü dile getirmiştim ve şu anda online listesi bizim için çok da önemli değil. Fikir veriyor sadece...
Zaten siteye bakan adamın sürekli refresh mi yaptığını yoksa konu mu okuduğunu bilemezsiniz ki...
Ayrıca bu sisteme göre sadece sitede konularda dolaşan adam, uğraş verip 1 saat konuyu açmakla uğraşan adamdan daha aktif görünür zira 1 saat bekleyen zamanaşımına takılır
Kısacası, önemsemeyin bu kadar şu listeyi.
minoo
Üye
güzel k.. şey oldu eee cevap oldu
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Sen de sanki gelen mesajlara, şikayetlere çok bakıyon da sayfayı yeniliyorsun bir de
levasinay
Üye
zibidi39
Üye
adam admın la hele bıde avukat bırakında olsun bı zahmet.googlenın onlayn lıstesı olsa ya ordada 1, olursun sen