Ne kadar güzel yazmışsınız

Samsung konusunda şöyle bir durum var. Hani bir laf vardırya, sütten ağızı yanan yoğurdu üfleyere yermiş diye işte benimkide o hesap. Kesinlikle Samsung almam. Iphone konusunda da sadece bir kişide dediğiniz gibi olsa derimki fazla uraşmış ondandır (ki aldığı gün birlikte gittik almaya ve o günden beridir de sadece akşamları hariç görüşürüz ve telefondan da fazlada anlamaz) derim yine almayı düşünürüm. Birde Iphone da kullandığım kadarı ile şu menü olayı hiç hoşuma gitmedi

Menü kilitlemek için 15 dk yaklaşık uğraştım ve sonra kendi kendime cahillik çok kötü birşey miş dedim

Ve birde Tuş kilitini açıyorsun hop menü karşında

bu da hoşuma gitmedi. Bu tür kavramlar bile Iphone almamam için yeter bana. Ayrıca ben bir programcıyım ve symbian çok basit programlana bilen bir yazılım

. En azından bilen için öyle. Iphone da ne yazıkki yazdıklarımı desteklemiyor. Buda almamam için çok büyük bir etken. Ha ne programlıycan diyeceksen şöyle bir şey söyleyim. Sanal ortamda takip etmem gereken bir web sitem var ve mesajları dakikalık olarak takip etmem zorundayım. Bununla ilgili ufak çaplı bir program yapmış bulunmaktayım ancak deneyemedim bile henüz. Umarım çalışıyordur

. Android programlama konusunada henüz girmedim. Ama eminim flash kadar zor değildir

adamlar oturuyorlar başına benim 1 dakika içerisinde yaptığım uygulamayı arkadaşlar en az iki saat uğraşıyorlar