5800 güncelleme hakkında Aradılar!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oglcn554

Oglcn554

Üye
    Konu Sahibi
5800 güncelleme hakkında Aradılar!
Şu v60'da ne olmasını istediğimizi gönderdik ya bugün beni aradılar!
Kadın v51den memnunmusun dedi bende memnunuz ama yeni çıkan bazı hatalar var ama hızlı dedim oda incelemedinmi dedi bizde inceliyoruz zaten gelen özellikleri okuduk internette dedim. ne gibi isteklerin var dedi mesajı ingilizce göndermişsiniz dedi bende ev ekranı değişse güzel olur dedim oda ne olacağını bizde bilmiyoruz dedi ne zaman çıkar dedim. bekleyin v51 yeni çıktı eylül ayında çıkar dedi :D:hmmm

YsF_90

YsF_90

Üye
eğer öyle ise tüm mesaj gönderen üyeleri arayacaklardır demektir :) ama ev ekranı gerçekten köklü bi değişikliğe gitse çok güzel olur. ama ne n97 gibi olsun ne başka yani taklit gibi olmasın :) tabi çok şey istiyoruz ama ne kadar değişir Allah bilir :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Hadi Hayırlısı :ehe

By Savliusta

By Savliusta

Üye
inşallah gelcek

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Allah çok heyecanlandım hadi bakalım ;)

bybilal

bybilal

Üye
iyi bakalım kesin gelicek bu v60 ta son olsun artık tam düzgün bişe çıkarsınlar da millet rahatlasın.

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
aynen v51 den çok memnun değilim :ağlarım:

SilentOne

SilentOne

Üye
gelicek az kaldı

Paradise_87

Paradise_87

Üye
Doğru Dürüst Bi yazlım olsun hatalar giderirsinde v60 değil v55 de kabulum en kötüsü 5800 Express müzik bul menüsü yok ilk önce düzeltilmesi gereken eksiklik bu bence

YsF_90

YsF_90

Üye
Doğru Dürüst Bi yazlım olsun hatalar giderirsinde v60 değil v55 de kabulum en kötüsü 5800 Express müzik bul menüsü yok ilk önce düzeltilmesi gereken eksiklik bu bence

evet sana kesinlikle katılıyorum. 6120 classic falan kullanırken müzik çalarda arama yapabiliyorduk bunda öyle bişey yok müzik telefonu diyoruz müzik araması yok garip :)

xCHIVALR0US

xCHIVALR0US

Üye
Gerekli düzeltmeleri yapsalar iPhone'dan daha güzel telefon olur.

-Galeride 'Bul' seçeneği yok.
-Çoğu video formatını açmıyor.
-Ev ekranı 5800 gibi bir telefona yakışır değil.
ve daha bi çok şey.

JayJayyy

Üye
gelsin bakalım.

sx1sever61

sx1sever61

Üye
önemli olan telefonun ne verdiği değil ne beklediğindir............5800 ı çok beğendim iyi bir cihaz.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt