5800 nokia açılıştaki sesi iptal etmek !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rainlyx

rainlyx

Üye
    Konu Sahibi
5800 nokia açılıştaki sesi iptal etmek !
değerli üyeler,

5800'de ilk açılırken ki nokia tune açılış sesini nasıl iptal edebiliriz. Seçeneklerde, varsayılan (iptal etmek istediğimiz), belirlediğiniz resim (yine de ses geliyor) veya metin var.. Metin de seçseniz arka planda yine sesle açılıyor..:vur

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Ya bendeki durum senin durumunun tam tersi ben açılırken ses isterim gelmez sen istemezsin gelir. Ben bu sorunu bir türlü anlamadım.:allalla: TUHAF:hmmm

bybilal

bybilal

Üye
orjinal fw kullanuyorsan ses gelmesi lazım normalde. Profil seçimin genel olucak tüm sesler açık. O halde bile açılmıyorsa telefonuna bi hard format at derim iyi gelir. uzun süre format atmıyosan çok iyi olur. İlk günküne dönücek yani. Nasıl yapıcam dersen yeşil tuş+kırmızı tuş+kamera tulu+ açma kapama düğmesine aynı anda basılı tutucaskın nokıa yazısı gelene kadar bırakmicaksın bu tuşları. not: telefon hafızan temizlencek yani ilk günkü telefonu eline aldığın gibi olucak sim kartına bişe olmicak numaralar gitme gibi bi sorun olmaz. hafıza kartını sök. Bunu yaparsan sorun kalmaz..

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Teşekkürler Bilal hard format atmayı biliyoum ama yaklaşık 1 senedir atmıyorum. Hemen deneyim. Zaten benim fw hackliydi o da düzelsin.

SilentOne

SilentOne

Üye
biri ses kaptmak ister diyeri ses açmak ilginç

bybilal

bybilal

Üye
rainlyx

rainlyx

Üye
    Konu Sahibi
keyfi değil bizimkisi teli açarken çocukları filan rahatsız etmeyelim diye ama nafile anladığım kadarıyla. ne saçma 5800'e yakıştıramadım.

serhat_002

serhat_002

Üye
arkadaşlar program kurmaya gerek yok yeni bi tercih ( genel, sessiz,toplantı vs ) oluştur orda diğer sesleri kapalı yap yeter...

JayJayyy

Üye
tercihler/uyarı sesleri/kapalı

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
Durun o halde bende bişey söyleyeyim de Tam olsun c(: bende açarken sesi kısık geliyor normalde yüksek sesle olması gerekmiyormu normalde Xplorer ile Startup_Tone bunu buldum şarkılar klasörüne kopyaladım çaldığım zaman işe yüksek sesle çıkmakta ama her açılışında ise değil ? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt